Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kecskeméti ÉT-TRENDEK a Met-Teller Gastro Konyhánál

Kecskeméti ÉT-TRENDEK a Met-Teller Gastro Konyhánál

 

A Met-Teller Gastro Konyha Kecskeméten, a Vacsiköz városrészen várja éhes vendégeit minden nap friss alapanyagokból készült új kínálatával a mai igényekhez igazodva, melyek közt egyaránt megtalálhatóak a házias, magyaros ételek és a fiatalabb generáció által kedvelt modernebb ízek is, melyek garantálják a jóllakottság élményét. A mai napon szerkesztőségünknek is lehetősége nyílt megkóstolni a finom vacsiközi ízeket.

A pénteki menüben zöldségleves és három féle főétel közül lehetett választani: töltött káposzta tejföllel, burgonyafőzelék sült kolbásszal, illetve aszalt szilvával töltött csirkemell szerepelt a repertoáron.

Az Alföldi Régió Magazin csapata ez alkalommal az aszalt szilvával töltött csirkemellet, a zöldséglevest és a burgonyafőzeléket kóstolhatta meg. A főzelék jellegzetes, házias íze a sült kolbásszal kiegészítve pont olyan volt, mint ahogyan arra gyerekkorunkból is emlékszünk, csakúgy, mint a zöldségleves. Az aszalt szilvás csirkemell sem okozott csalódást, a modern kori, egzotikus, gyümölcsös húsok mindig ízletesnek ígérkeznek.

A szerkesztőségünk bátran ajánlja a Met-Teller Gastro Konyhát azoknak, akik egy finom ebédre vágynak a hétköznapokban. Az ételeket telefonon van lehetőség házhoz rendelni, melyet akár a munkahelyre is lehet igényelni. A napi menün kívül sültestálak is szerepelnek a konyha kínálatán, amelyek szintén bőséges adagban garantálják az ízek kavalkádját.

6000 Kecskemét

+36 70 416-66-64

[email protected]