Kezdőlap Gasztro Forró italok mustrája a Téli Fesztiválon

Forró italok mustrája a Téli Fesztiválon

Ebben az évben a Kecskeméti Téli Fesztivál szinte az összes ital kínálója benevezett a Forralt Bor és Forró Karácsonyi Italok mustrájába. Lássuk hát, kik nyerték el a szakma elismerését.

Neves szakemberek kóstolták végig a helyszínen a kínálatot, amely közel 20 féle italt jelentett. A bíráló bizottság tagjai voltak: Frittmann Péter -Di Vino Kecskemét, Szili Gábor -Mathiasz János borrend borásza, Szappanos Benedek -Hírös Agóra
A zsűri három főkategóriában kereste a legjobbakat. Az egyéb alkohol tartalmú italok között karácsonyi puncstól a gyümölcsborig a forróital variációk széles skáláját kóstolták végig.

2018 legjobbjai az alábbiak voltak:

  • A legjobb forralt bor vörös borból, Profipiro Kft.
    számú installáció.(képen: Csikai Róbert)
  • A legjobb forralt bor fehérborból: Vörösmarty Attila
    számú installáció (képen: Vörösmarty Attiila)
  • A legjobb egyéb alkohol tartalmú forró ital:Kontyos Borház
    számú installáció (képen: Bencsik Zoltán)

Ajánljuk, tehát mi is, hogy mindenki tegyen próbát a fesztiválon és döntse el maga, melyik a legjobb.