Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. április 2-án 0 óra és 24 óra között Hercegszántó és Nagybaracska közigazgatási területén három esetben összesen 29 külföldit tartóztattak fel. Az illegális migránsok jogellenesen lépték át az államhatárt, így visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tegnap a rendőrök hét személyt fogtak el, és további nyolc előállításáról intézkedtek. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 2-án 10 órakor szabálysértési őrizetbe vettek egy 32 éves helyi lakost. A nő Kecskeméten, a Mezei utcában az úttest szélén állva az arra közlekedőknek félreérthetetlen módon jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatás nyújt.

A kecskeméti rendőrök 18 óra 25 perckor szabálysértési őrizetbe vették N.  Zoltánt. A 48 éves lajosmizsei lakos megyeszékhelyen egy gépkocsival úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt 2019. április 10-ig a járművezetéstől eltiltották.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 3 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.