Kezdőlap Média Jóízű beszélgetések Nádai Anikóval

Jóízű beszélgetések Nádai Anikóval

Június 3-tól új évaddal tér vissza az RTL Gold képernyőjére az Anikó #show. A klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan természetesen továbbra sem lesz hiány drámából, érzelmekből és persze intrikából sem.

Az Anikó #show receptje továbbra is ugyanaz: nézői oldalról mindannyian kíváncsiak vagyunk mások életére, szeretünk belelátni mások mindennapjaiba, problémáiba. Ezekkel olykor azonosulunk, és szembesülünk saját hasonló problémáinkkal – vagy éppen ellenkezőleg: megbotránkozunk másokon és megnyugtat látni, hogy nálunk mennyire minden rendben van.

„Ebben a műsorban bármi megtörténhet: a leghétköznapibb problémáktól az egészen extrém és képtelen történetekig, a megrázóan drámai pillanatoktól a szürreális jelenetekig, fetrengve nevetős produkciókig mindent kap a néző” – fogalmazott Nádai Anikó.

„Egy talkshow-ban kiemelten fontos a műsorvezető személye: Anikó fiatal, mégis élettapasztalattal rendelkező nő és anyuka, aki együtt sír vagy nevet a vendégeivel, de átérzi a problémáikat is. A szereplők akár egy barátnővel, haverral, úgy tudnak vele beszélgetni, de moderálja is a beszélgetéseket, mindezt könnyed stílusban” – tette hozzá Szabó Csaba, a műsor főszerkesztője.

Az Anikó #show új évadában visszatérő téma lesz a közösségi oldalakon való ismerkedés, videómegosztón történő szereplés és az internetes „sztárság”. De a nem kifejezetten ilyen témájú adások történeteiben is rendre felbukkan majd az internetes világ. 

Az RTL Goldon hétköznap 17:00-kor jelentkező műsorban Nádai Anikó továbbra is főként civil vendégekkel beszélget hétköznapi és kevésbé hétköznapi témákról, ám az új évadban több tematikus adás is készül majd ismert emberek részvételével.

Nádai Anikó az új évadról: http://rtl.hu/rtlgold/anikoshow/nadai-aniko-uj-evad-2019-forgatas-bejelentes