Kezdőlap Kecskemét Pazar kulturális kínálat a nyárra

Pazar kulturális kínálat a nyárra

Előre pillantva az idény gazdag kulturális kínálatára, elmondhatjuk: idén sem fogunk unatkozni Bács-Kiskunban. A sokszínű eseményekre munka után jól esik ellátogatni, vagy szabadság ideje alatt a megyei rendezvényekre elkocsikázni.
Ígéretesnek tűnik a jubiláló Csiperó, városunk legnagyobb nemzetközi gyermekfesztiválja, majd az azt követő eseménysorozatok: az augusztus elején megrendezésre kerülő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató, a Kodály Művészeti Fesztivál, a jó hangulatú és nagy tömegeket vonzó, megmozgató, közkedvelt Hírös Hét Fesztivál. A Bor- és Pálinkaünnep sem maradhat el – immár második esztendeje útjára bocsátva. Az ide látogató és helyi vendégek lehetőség szerint a gasztronómiai vendéglátó-egységeinket is előszeretettel felkutatják. Ebben a témakörben most kalauzként is szolgálhatunk, ajánlunk városunk legkiválóbb éttermeiből, kávézóiból, bemutatva azokat Önöknek.
Megyei településeink is sok meglepetést tartogatnak. Néhány kedves polgármesterünk ezekbe nyújt bepillantást, beszámol az eredményekről, örömmel invitálva bennünket.
Szép nyarat, boldogságot, áldást, jó egészséget, kellemes időtöltést kívánok – az ARM lapozgatása mellett.
Tiszteletteljes üdvözlettel:
Zimacsek Márta
lapigazgató