Kezdőlap Egészség A nyári szezon előtt kedvezményes bérlet akciók a FormaZonában

A nyári szezon előtt kedvezményes bérlet akciók a FormaZonában

Minden korosztály számára kínál csábító sportlehetőségeket, különböző mozgásformákat a kecskeméti FormaZona Sportközpont. Gyerekeknek Krajcsák Márk squash versenyző (a jelenlegi világranglista 37. helyezettje) tart edzést, a fiatalok a sportközpont minden szintjén, minden termében találhatnak kedvükre valót, és még az 55 év felettieknek is olyan gyakorlatokat kínálnak, melyek egészségmegőrzés és a mindennapi fittségük szempontjából is vonzó lehet.

Idősebbek is elkezdhetik

A testedzés, a sport kedvező hatásai minden életkorban érvényesülnek, de 55 év felett különösen fontos szerephez jutnak. Az életminőség romlásának megelőzése mellett a rendszeres fizikai aktivitás, testedzés, sport ellensúlyozza a szervezet képességeinek romlását, csökkenti a betegségek kockázatát, illetve már kialakult betegségben segít a jobb életminőség elérésében, segít fenntartani az önálló életvitelhez szükséges fizikai és szellemi teljesítőképességet.

A FormaZona éppen ezért kiemelten kezeli az idősebb korosztályt képviselőket, és Senior programja keretében minden 55 év feletti vendége számára kedvezményes bérletet kínál a délelőtti órákra, valamit kedden és csütörtökön ingyenes spinning órákra várja őket. Ezen vendégek kiemelten számíthatnak a teremedzők személyes segítségére, hiszen a senior korosztály számára nagyon fontos, hogy az egészségük megőrzése érdekében megfelelő terheléssel végezzék a gyakorlatokat.

Az 55 év felettieket megszólító új bérlettípusuk, a Senior fitness 1 hónapos korlátlan használat (hétköznap 10.00-14.00-ig történő belépésre, illetve

szombat, vasárnap egész nap) esetén mindössze 5.000 Ft.

Kezelések a napozás előtt

Tagadhatatlanul közeleg a nyár, a hőmérséklet higanyszála már a 25 fok körül mozog. S néhány hét, és már 30-35 fokban élvezhetjük a napsütést. A barna testszín elengedhetetlen a jó megjelenéshez, a divatos ruhadarabok enélkül már nem is mutatnak jól. Hogyan érhető el a gyönyörű bőrszín? A FormaZona ebben is segít.

Szeretnéd a szoláriumozást és a nyári napozást biztonságosan elkezdeni? A sportközpontban a bőrvédelem legújabb formájával ismerkedhetsz meg mely gyorsan, még az erős nyári napsütés előtt kockázatok nélkül barna bőrt garantál.

A FormaZonában speciális, erre a célra kialakított krémekkel masszírozzák át az egész tested szoláriumozás előtt és után. A Phy-saccaride barnaalga hatóanyagot tartalmazó testkezelő pakolás a bőr alsó rétegében fejti ki védekező hatását az UV sugarak káros hatásai ellen. A kezeléshez használt krémek antioxidáns hatóanyagokat tartalmaznak, melyek megakadályozzák a bőr fény hatására történő öregedését. Az eredmény: gyorsan, hosszan tartó védettség mellett gyönyörű barna testszín!


Sportos életforma gyerekeknek

A legfiatalabb korosztály ingyenesen belekóstolhat a különböző mozgásformák vadító, csábító világába. Május 22-én a FormaZonába érkezik Krajcsák Márk (Minden idők legjobb magyar squash versenyzője) a Squash turné 2010 keretében, és ízelítőt ad a fiataloknak a sportos életformához, mindenekelőtt a squash-hoz.

Babamasszázs tanfolyam

Hamarosan, május 22-től új szolgáltatással bővül a FormaZona Sportközpont. A gyermekek számára kialakított szobában a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület tematikája keretében a szülők hétről-hétre szakképzett oktató segítségével fokozatosan sajátíthatják el a babamasszázs technikáját. A tapasztalat és a tudományos kutatások egyaránt bizonyítják ennek jótékony hatásait, miszerint ezáltal a babáknak jobb a közérzete lesz, jobban alszanak, gyorsabban fejlődnek, megszünteti a hasfájást, optimalizálja az anyagcserét, serkenti az immunrendszert, enyhíti a fogzás okozta kellemetlenségeket.

Kedvezményes bérletakciók

Még most sem késő bérletet váltani, hogy nyárra csábító külsővel vonulhassunk fel a strandon, vagy egyszerűen csak tetszünk párunknak. A FormaZona május 3-tól május 9-ig rendkívül kedvezményes bérleteteket ajánl fel, régi és új vendégeinek, melyek még közelebb hozzák a megálmodott testet! Május 3-tól érdeklődj a recepción, érdemes!

FormaZona Sportközpont

Kecskemét, Izsáki út 4.

(Szil-coop emelet)

Tel.: 76/325-251

Nyitva: H- P 6-22, Szo-V 8-20

www.formazona.hu