Kezdőlap Kiemelt Köszöntő

Köszöntő

Vizes nyár

Minden bizonnyal a 2010. esztendő sokak memóriájában az árvizek éveként rögzül. Rengeteg otthon és álom dőlt dugába, omlott össze hirtelen nemrégiben. A nehézségekből nem részesülök is értetlenül állnak az események előtt. Senki sem pótolhatja már a honfitársaink hiányát. Sok teher és nehézség érte most Magyarországot a sok esőzés miatt. Szívünk szakad meg és segítünk, ahol tudunk. Ezt tapasztaltam a mögöttünk álló időszakban, és örömmel konstatáltam, hogy a térség vállalkozói bőkezűen segítik a többi magyar embert. Lakiteleken-a Népfőiskolán- például Lezsák Úr táboroztatással enyhíti a sebeket, és tudom, hogy sok cég és magánszemély adakozik a segítő bankszámlaszámokra.

Az Alföldi Régió Magazin ugyan Kecskeméti identitású, de Bács-Kiskun megyeinek vallja magát. Kollégáinkkal minden nap azon fáradozunk, hogy Önhöz hiteles, precíz, érdekes információk jussanak el hónapról-hónapra. Így tükröt mutatunk gazdasági-informatív-közéleti- vonulatban. Megyei lapunkkal igényes kivitelben ingyenesen juttatjuk el Önöknek a kultúrát, híreket, színes fotókkal és ellenőrzött riportokkal. Célunk maradandót alkotni, és figyelni, jelen lenni. A legtöbb megyei sajtótájékoztatón is lehetőség szerint képviseltetjük magunkat. Olvasótáborunk véleményezi, kontrollálja PR-cikkeinket, orgánumunk kivitelének minőségét.

Szeretném, ha a balsors által tépett hazánk most áldott időszak elé nézne, ezért imádkozom. Kívánom, hogy legyen szebb nyarunk, békességünk, nyugalmunk. Hiszem, hogy lehet.

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Zimacsek Márta

Lapigazgató