Kezdőlap Gasztro Mesterszakácsok kényeztetik a vendégeket

Mesterszakácsok kényeztetik a vendégeket

Az 1992 óta a Hodován család birtokában álló Kígyósi Csárda és Panzió az évek során folyamatosan változott, fejlődött, korszerűsödött. Mára kiváló ételeiről, barátságos, családias légköréről híres.

A Kecskemétről csupán harminc percnyi autózással megközelíthető étterem és panzió, gazdag lehetőségeket kínál a pihenni vágyóknak. A vendégek megismerkedhetnek az alföldi táj jellegzetes növény és állatvilágával. A horgászbotokat sem érdemes otthon hagyni, mivel a közeli vizek remek hal-állománnyal rendelkeznek.

A Kígyósi Csárda büszkesége a konyhája. Három mesterszakács – köztük Varga Károly, tízszeres olimpia- és világbajnok győztes chef – keze alatt születnek a pompás étkek.

Érdemes előre asztalt foglalni, mivel különleges akcióval kedveskedik a Hodován család: minden pénteken, a 17-óra utáni időpontra asztalt foglalók a vacsorát 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatják.

Az árakról, az étteremről és asztalfoglalásról bővebben tájékozódhatnak a www.kigyosicsarda.hu címen, továbbá a 78/488-800-as telefonszámon vagy e-mailen.

Kígyósi Csárda

Fülöpszállás

H-6085 Székekpuszta 23/A

Web:www.kigyosicsarda.hu
E-mail:
[email protected]

Tel.: 78/488-800