Kezdőlap Régió 53 éve az elégedett ügyfelek szolgálatában

53 éve az elégedett ügyfelek szolgálatában

A magyar tulajdonban lévő Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet az előző években 10-16 százalék közötti osztalékot fizetett ki közel 1000 tagja részére. A pénzintézet működési területén élő emberek megélhetését a mezőgazdaság és különböző szolgáltatási tevékenység biztosítja. A Kunszentmiklósi Kistérségben jelenleg négy kirendeltségen látja el korszerű pénzügyi szolgáltatásait a takarékszövetkezet, melynek elnök ügyvezetője, Oláh Lajosné tájékoztatta lapunkat.

A takarékszövetkezet több mint 17 000 ügyfél részére végez pénzügyi szolgáltatást, melyek közül megemlítenék néhányat: hitelnyújtás, záloghitelezés, betétgyűjtés, pénzforgalmi szolgáltatások,
bankkártya, faktorálás, Internet Bank szolgáltatás, SMS szolgáltatás. Ezek közül kiemelném a hitelezési körből a Gazdakártyát, amely elsősorban mezőgazdasági vállalkozások, őstermelők részére lett kidolgozva, a Széchenyi kártya hitelt, valamint a lakosság, a vállalkozások részére különböző támogatások előfinanszírozását. Kiemelt figyelmet fordítunk a kis- és középvállalkozók, őstermelők pénzügyi kiszolgálására, gazdálkodásuk finanszírozására. Stratégiai lépéseinket az elmúlt évek során az ügyfelekért tettük, hogy bizalmukra az igényeikhez igazodó, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, udvarias, szakszerű és gyors ügyintézéssel szolgáljunk rá. Ügyfeleinkkel közvetlen hangvételű, személyes kapcsolatot alakítunk és alakítottunk ki, mert azt gondoljuk, csak így ismerhetjük meg igazán igényeiket. A mai gazdasági környezetben az esélyekre koncentrálva – természetesen nem tévesztve szem elől a veszélyeket – szolgáltatásaink színvonalának folyamatos növelésére, értékrendünk megőrzésére és tőkehelyzetünk további erősítésére koncentrálva végezzük feladatainkat. A mi gazdálkodásunkban egyelőre nem tükröződik az ország és a pénzügyi szektor válsághelyzete. Ennek egyik oka, hogy takarékszövetkezetünk nem végez önálló devizahitelezést, így az árfolyamkockázatoknak kevésbé van kitéve. Likviditás és forrásbőséggel rendelkezünk, amely lehetőséget ad a forinthitelezés folyamatos folytatására, ennek következtében a nyereséges és biztonságos gazdálkodásra. Gyors hitelügyintézéssel, kedvezményes kamatozású hitelekkel, kiemelt betéti kamatokkal állunk továbbra is ügyfeleink rendelkezésére. Köszönetet mondunk mindazoknak a magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak, gazdálkodóknak, akik bennünket választottak pénzügyi szolgáltatónak, és bizalommal fordulnak hozzánk.

Szabadszállás és Vidéke
Takarékszövetkezet kirendeltségei:
Szabadszállás, Kálvin tér 2.
Tel.: 76/558-144
Tass, Széchenyi krt. 75.
Tel.: 76/536-220
Kunszentmiklós, Kálvin tér 11.
Tel.: 76/550-115
Szalkszentmárton,
Néphadsereg u. 62.
Tel.: 76/358-572