Kezdőlap Régió Színvonalas éttermi és wellness szolgáltatás a Tudósházban

Színvonalas éttermi és wellness szolgáltatás a Tudósházban

A főleg diák étkeztetéssel foglalkozó Mizse – Food Kft. ügyvezetője, Sebestyén István több évtizede tevékenykedik a vendéglátási ágazatban, s arra a legbüszkébb, hogy eddig mindenhol elégedettek voltak partnereik a munkájukkal. A vállalkozás azt bizonyítja, hogy a magas szakmai színvonalon végzett munka, a hozzáértés a szakma iránti alázattal párosulva vezethet eredményre. A cég vezetője felismerve a piac megnövekedett elvárásait és igényeit, kibővítette a vállalkozás tevékenységi körét: ezentúl a napokban átadásra kerülő impozáns komplexumban, a Tudósházban található wellness részleget, bowling pályát és étteremet is a Mizse-food Kft. működteti.

Több évtizedet is eltöltött a vendéglátásban, mire emlékszik vissza legszívesebben az elmúlt időszakból?

Azt szerettem a legjobban a vendéglátásban, hogy az alapoktól, egészen lentről kezdhettem el a szakmát. Mesteremnek, Zala Andrásnak sokat köszönhetek, rengeteget segített, felkészített a versenyekre. A későbbiek folyamán úgy építettem fel a tanulmányaimat, hogy vezető lehessek, de a mai napig is szívesen főzök, fel is szolgálok lakodalmak, családi rendezvények során, közben felügyelem az esemény szakmai részét.

Mi jelentette eddig a vállalkozása fő profilját?

A Tanítóképző Főiskolán üzemelő étteremet, büfét működtettük, s mivel a cégünk büszkesége a konyhája, örülök annak, hogy sikerült az egyszerű menüs étkezést megszűntetve, a la carte gyorsétteremmé kialakítani a helyiséget. Mára pedig a kiváló ételek mellett, a barátságos, családias légkör miatt is népszerű a hallgatók körében a vendéglő.

Kibővítve a cég tevékenységi körét, komoly terveik vannak a gyönyörűen kivitelezett Tudósházban is…

A napokban átadásra kerülő épületnek a Kecskeméti Főiskola a tulajdonosa, akik konferencia központként is szeretnék működtetni a Tudósházat. Cégeket, munkahelyeket várnak ide, mert tárgyalásra, továbbképzésre kiválóan alkalmas ez a hely. Természetesen a lakosság részéről is bárkit szívesen fogadnak az impozáns épületben. Cégünk bérlőként, a wellness és az éttermi szolgáltatásokat biztosítja – a főiskolával egyeztetve – az ide érkezőknek. A wellness részlegen többek között pezsgőfürdő, infra szauna, finn szauna, valamint bowling pálya is várja a vendégeket. Az épület melletti kollégiumban lakó 400 diák is igénybe veheti a wellness részleget.

Magas színvonalú vendéglő is kialakításra került az épületben, ami különböző rendezvények lebonyolítására is ideális helyszínül szolgálhat…

A gasztronómia szerelmeseinek a figyelmébe ajánljuk az éttermet – ahol 60-80 főig vállaljuk céges rendezvények, baráti, családi események lebonyolítását is – , ahová érdemes lesz betérni a házias, magyaros ízekre vágyó vendégeknek, valamint a pizzát előnyben részesítőknek egyaránt.

Mizse – Food Kft.

Kecskemét, Homokszem út 3-5.
Mobil: 06-20/802-47-43
[email protected]
www.mizse-food.hu