Kezdőlap Régió Bringás reggeli Kecskeméten is!

Bringás reggeli Kecskeméten is!

2011. október 13-án, csütörtökön reggel 6 és 8 óra között (illetve amíg a készlet tart) a tavalyi évhez hasonlóan ismét Bringás reggelivel várunk minden kerékpárral munkába igyekvőt! Ezúttal a helyszín nem a város főtere, hanem az Izsáki úton, a Kodály Zoltán Iskola előtti tér. Minden kerékpáros vendégünk egy péksütire és forró teára.
A helyszínen lehetőség lesz a kerékpárok KRESZ tartozékainak átvizsgáltatására, valamint a Bringázz a munkába! kampány részleteiről is felvilágosítást adunk. Akkor is várunk, ha csak egy jót szeretnél beszélgetni a többi bringással a munkába indulás előtt 🙂

A Bringás reggeli a Bringázz a munkába! kampány része. A Magyar Kerékpárosklub 2008-óta szervezi Magyarország legnagyobb kerékpáros kampányát, mely évente több mint 20 ezer munkába járót aktivizál, akik a kampány időszakában kerékpárral közlekednek munkahelyükre.
Szeptember 22-én elindítottuk a kampányt, ami szokásos módon 5 hétig tart. Regisztrálni kell a http://bam.hu/ oldalon és ott minden nap kitölteni a bringás naplót.

Üdvözlettel,
Magyar Kerékpárosklub
Kecskeméti Területi Szervezete

Sajtóinformáció: Szórád Előd
[email protected]
+3620 823 08 61