Kezdőlap Régió Kedvező konstrukció a devizahitel kiváltására

Kedvező konstrukció a devizahitel kiváltására

Az 54 éve alapított, s azóta is kizárólag magyar tulajdonban lévő Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet a közelmúltban nyitotta meg a kecskeméti kirendeltségét, ahol korszerű pénzügyi szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére. A pénzintézet egyik kiemelt ajánlata a devizahitelt átváltani szándékozó ügyfeleknek szól, akiknek olyan kedvező konstrukcióban kidolgozott hitelt kínálnak, amivel kiválthatják a más banknál fennálló devizahitel tartozásukat. Érdemes felkeresni a takarékszövetkezetet az Agrár Széchenyi Kártya igényléséért vagy az újdonságnak számító Web bank használata miatt is. Október utolsó napjaiban, a Takarékossági világnap alkalmából pedig kiemelt betéti kamatajánlattal várják kedves ügyfeleiket. A kecskeméti kirendeltség vezetője, Kis Erika válaszolt az aktuális kérdésekre.

Fordulhatnak-e a takarékszövetkezethez az ügyfelek azért, hogy a devizaalapú hiteleiket forintalapú hitellel kiváltsák?

Természetesen fordulhatnak. Kiemelt ajánlatunk a deviza hitelt átváltani szándékozó ügyfelek részére, hogy számukra kedvező konstrukcióban kidolgozott hitellel kiválthatják a más banknál fennálló deviza hiteltartozásukat.

Milyen egyéb szolgáltatást kínálnak a lakosság számára?

A lakossági ügyfelek részére kedvező kondíciók mellett ajánljuk a forint és devizaszámla vezetését. Az ügyfelek az átutalásaikat internetes hozzáférés mellett otthonról is kényelmesen tudják végezni. A közüzemi számlák utalását – rendszeres megbízás vagy csoportos beszedési megbízás formájában – már 50 forintért tudjuk indítani. Minden magánszemély részére ajánljuk a dombornyomott MC Standard kártyát, amelyhez már 1.200.-Ft / éves díj mellett hozzájuthatnak az érdeklődők. A fiatal korosztály számára kölyök Zseb.web kártyát tudunk ajánlani.

A pénzintézet kiemelt ügyfélkörét képezik a kis és középvállalkozások. Milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe ezek a cégek?

A vállalkozói ügyfélkör részére is széleskörű ajánlattal szolgálunk, melyek közül kiemelném a Web bank használatát, amelynél az internetes hozzáféréssel rendelkező ügyfelünk az átutalási megbízásait már devizában is tudja indítani. Díjmentes szolgáltatásunk az interneten indított, takarékszövetkezeten belüli, nem saját számlák közötti átvezetés, a rendszer használója lekötéseket ugyancsak tud kezdeményezni. A vállalkozók részére előnyös a 7 napra történő lekötés, mert a sávos lekötés kamata elérheti az az évi 5.75%-ot is. Az üzleti életben elengedhetetlen a bankkártya – MC Electronic Business – használata, amely már 2.000.-Ft / éves díj mellett igényelhető a takarékszövetkezetünknél.

Rengeteg mezőgazdaságban tevékenykedő partner tartozik a takarékszövetkezet ügyfelei közé. Milyen speciális hitelt ajánlanak a számukra?

A vállalkozók körében ismert Széchenyi kártya-, Gazda kártya hitel mellett, kiemelten ajánljuk az agrárszektor finanszírozásának támogatására kidolgozott terméket, az Agrár Széchenyi Kártya folyószámla – hitelt. A szabad felhasználású, 1, 2 vagy 3 éves lejáratú folyószámlahitelt a mezőgazdasági őstermelők, családi gazdálkodók, egyéni-, társas vállalkozók vehetik igénybe. A kamattámogatott, kedvező kamatozású hitel összege 500.000.-Ft és 25 millió Ft közötti lehet.

Rövid idő alatt népszerűnek bizonyult a széf – szolgáltatás. Kik nyithatnak trezort a kirendeltségen?

Magánszemélyek és vállalkozások részére egyaránt ajánljuk a széf bérletet, s kiemelném, hogy a széf – szolgáltatást nem csak számlavezető ügyfeleink vehetik igénybe. A széf bérleti díja a biztosítás értékhatárától és a széf rekesz mérete alapján változik, 1.500.- Ft és 2.750.-Ft között mozog.
Kecskemét, Dobó krt. 12.
Telefon/fax: 76-328-883