Kezdőlap Régió Megbízható munkavégzés, kiváló referenciák

Megbízható munkavégzés, kiváló referenciák

Az 1994-ben alakított, eleinte csak építőipari kivitelezéssel foglalkozó OFF-ROAD BÁZIS KFT, kiváló referenciákkal rendelkezik az ország egész területén. A cég megbízható, korszerű technológiát felvonultató szakemberekkel dolgozik, akik a hatékony és precíz munkavégzés érdekében minden kihívással megbirkóznak. A vállalkozás a piaci igény változásait követve folyamatosan bővítette a tevékenységi körét, s mára kézi szövésű szőnyegek gyártása, valamint exportra kerülő női kabátok létrehozása, és fémből készült egér etetődobozok készítése is a cég profilja közé tartozik. Az ügyvezető, Frankó János büszke a megvásárolt telephelyre, valamint arra, hogy 20 család számára biztosít megélhetést.

Sok éves szakmai múlttal rendelkezünk a lakóépületek építésében, felújításában. Több helyen generálkivitelezőként működtünk közre, számos esetben viszont részfeladatok megvalósítását vállaltuk, mint például a Tudósháznál, ahol az épület villamossági szerelését végeztük el. Cégünk legjelentősebb referenciái az ipar területéről kerültek ki, de építettünk már irodát, oktatási intézményt, egyházi létesítményt. Az egyik legnagyobb büszkeségünk, a telephelyünk közelében megvalósított csarnok, amelynek a teljes kivitelezése mindössze 56 napot vett igénybe.
Cégünk másik profilja a kézi szövésű szőnyegek készítése, forgalmazása. Termékeink megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, árfekvésüket tekintve viszont alul maradnak a piacon jelenleg fellelhető árucikkekhez képest.

6085 Fülöpszállás, Kinizsi utca 2.
Tel.: 78/545-008
Fax: 78/545-009
[email protected]