Kezdőlap Régió LIBERTÉ ÉTTEREM!

LIBERTÉ ÉTTEREM!

Mi is várjuk az ünnepeket
A gondos háziasszony jó előre összeállítja a karácsonyi menü tervét. Hiszen egy igazán jó ünnepi vacsorához több olyan alapanyag is szükséges lehet, amit általában nem tartunk otthon. Így a bevásárlást sem kell az utolsó pillanatra hagyni, az alapvető hozzávalókat akár hetekkel előre is meg lehet vásárolni. A nagy napra pedig csak azok maradnak, amit frissen kell beszerezni.
Többen a hagyományos menü mellett teszik le a voksot, de ma már gyakori, hogy a régi alapanyagokkal ugyan, de új recepteket kipróbálva készül a karácsonyi lakoma.
Az egyik ilyen kihagyhatatlan fogás a hal. Hagyományos menüben általában pontyot használunk, de modern háziasszonyok ma már számtalan ízletes halfajta közül választhatnak, amelyek akár szakboltokban, vagy olyan nagyáruházban szerezhetők be, ahol van halas pult.
A hal egészséges és nagyon finom, fajonként teljesen eltérő ízű húsa van. Tápanyagban gazdag, elkészíteni ezerféleképpen lehet, a legváltozatosabb módokon. Érdemes hát nekiállni a legbonyolultabb, legvalószínűtlenebb recepteknek is, rossz semmi esetre sem sülhet ki belőle.

Házhoz visszük a karácsonyi menüt

Persze olyan háziasszony is van, aki a legnagyobb igyekezet ellenére sem tud több fogásos ünnepi vacsorát készíteni a családnak. Esetleg azért, mert dolgozik, vagy éppen olyan nagy a család, hogy nincs elég helye a főzésre. De az is lehet, hogy csak pihenni szeretne ezen a szép ünnepen az egész évi hajtás után.
Egy cseppet sem kell aggódni amiatt, hogy ebben az esetben mi kerüljön az ünnepi asztalra!
Rendelje meg a Liberté Étteremtől a karácsonyi menüt! Mi segítünk az összeállításban, és a megbeszélt időre frissen házhoz szállítjuk, legyen az akár hagyományos menüsor, vagy a legmodernebb recept. Önnek nincs más dolga, mint hogy szépen felöltözve, kipihenve, nyugodtan várja a finomabbnál finomabb ételeket.
Liberté Étterem – 6000 Kecskemét, Szabadság tér 2. (főtér) • Előrendelés, asztalfoglalás: 76/509-175, 30/820-3362 – [email protected]