2012. Február 20. – Február 24.
Hétfő
1. Lebbencsleves 2. Gomba leves
A. Hortobágyi húsos palacsinta
B. Rakott karfiol sajttal csőben sütve
C. Kelkáposzta főzelék sertéspörkölttel
Kedd
1. Frankfurti leves 2. Zöldborsó leves
A.Harcsapaprikás galuskával
B. Hagymás csülök petrezselymes burgonyával
C. Csirkehúsos fettucini,sajt
Szerda
1. Kolbászos burgonyaleves 2. Csirkeaprólék leves
A.Rakott húsos zöldségkavalkád sajttal sütve
B. Rántott karfiol zöldséges rizzsel,tartárral
C. Debreceni lecsóstokány tésztával
Csütörtök
1. Marhahús leves 2. Brokkolikrém leves
A. Sült csirkecomb petrezselymes burgonyával,saláta
B. Meggymártás grillezett csirkemellel
C.Lencsefőzelék sertéspörkölttel
Péntek
1. Palócgulyás leves
A. Stíriai metélt
B. Mérges penne,sajt
C. Zöldborsófőzelék sült virslirózsákkal
Menü: 780 Ft Kis adag: 570 Ft
előfizetésként:780,-Ft helyett 730.-Ft, 570.-Ft helyett 540.-Ft a „törzsvendég ár”
– Üzemeltető: Aranytányér Bt. –
Bistro MoKambo,Bocskai utca 5. • Kovács Balázs 70-501-9930