Kezdőlap Régió Old Timer Kecskemét

Old Timer Kecskemét

2012-ben az Oldtimer Show Kft. ismét szeretné vidékre elvinni az „Oldtimer Show” nemzetközi kiállítás nosztalgikus hangulatát. Idén ismét Kecskeméten, a „hírös város”-ban rendezzük meg a tavaszi kiállításunkat, mely Magyarország legnagyobb vidéki, veteránjármű kiállítása lesz. A kiállítás helyszíne a II. Rákóczi F. Általános Iskola Sportcsarnoka (Tóth L. sétány 2.), melyben 90db veterán jármű kerül majd bemutatásra. A kiállított járművek köre 40-től 110éves korig terjed. A kiállított járművek között láthatók lesznek majd luxusautók: Bentley, Chrysler, Chevrolet, Graham Page, Rolls-Royce, stb… és különleges motorok: Terret, Douglas, Ariel, Machless, Royal Enfield, stb…. A kiállított autók és motorok között több felbecsülhetetlen értékű járműmatuzsálem is látható lesz, olyanok mint az 1903-ban gyártott Laurin&Klement motorbicikli, vagy a Rolls-Royce Phantom. A kiállított járművek mindegyike válogatott ritkaság, igazi veterán gyöngyszemek. A nosztalgikus hangulatról a járművek mellett korabeli jelmezekbe öltöztetett hostessek és korabeli háttérzene fog gondoskodni.
A kiállításra csak a helyszínen lehet majd belépőjegyet vásárolni. A felnőtt belépőjegy 2.000Ft-ba, a gyermek belépőjegy 1.000Ft-ba fog kerülni. 3 éves kor alatt a belépés díjtalan. A belépőjegy Üdülési Csekkel is megvásárolható.
A „Veteránjármű Kiállítás” május 11-13-ig (péntektől vasárnapig), naponta 9-19 óráig tart nyitva. Az autóval érkezőknek a következő megközelítést ajánljuk: Batthyány u. felől, parkolás: Burga u. 15. A parkolás díjmentes.

Sok szeretettel vár minden nosztalgiázni vágyót az Oldtimer Show Kft.!

Kérünk, hogy a fenti hírlevelet és a kiállítás plakátját küldd tovább barátaidnak, ismerőseidnek és minden más veteránjármű iránt érdeklődőnek.
Általunk eddig még nem ismert, veterán jármű tulajdonosok jelentkezését is várjuk. Szép veterán járművek részére bemutatási lehetőséget tudunk biztosítani a következő kiállításunkon.