Kezdőlap Régió Gyűjtést szervez a kecskeméti MSZP a bugaciaknak

Gyűjtést szervez a kecskeméti MSZP a bugaciaknak

Mint ismert, hatalmas területen égett az ősborókás vasárnap este Bugacon. A tüzet hétfő-re sikerült megfékezni, azonban még hetekig tartani lehet attól, hogy újra felcsapnak a lángok. Az oltási munkálatoknál dolgozók étkeztetésére gyűjt most pénzt az MSZP.

A Magyar Szocialista Párt Kecskeméti Szervezete felvette a kapcsolatot Bugac polgár-mesterével, aki azt mondta, hogy a tűzoltásban segítők étkeztetésében tudnának a legin-kább segíteni, mivel azt nem tudják fedezni a katasztrófavédelem által nyújtott összegből.
Király József, a helyi MSZP elnöke elmondta, hogy május 4-től kezdődően tíz napon át gyűjtést szerveznek, mely a tűzoltásnál segédkezők ellátására lesz felajánlva.

A politikus hozzátette, hogy jövő héten az országos szervezet is csatlakozik akciójukhoz. A kecskeméti szocialisták első embere a sajtótájékoztatón arra kérte a többi párt vezető-jét, civileket, hogy csatlakozzanak kezdeményezésükhöz, nyújtsanak segítő kezet közösen. Ezt követően Király József, Lossó Aida, Dobos József és Riczu Péter is pénzt helyezett el a gyűjtőládában.

Az adományokat az MSZP Megyei és Kecskeméti Szervezetének irodájában lehet bedobni az erre kihelyezett, zárt urnába. Cím: 6000 Kecskemét, Katona József tér 18.