Kezdőlap Régió Old Timer Ismét!

Old Timer Ismét!

2012-ben az Oldtimer Show Kft. ismét elviszi vidékre az „Oldtimer Show” budapesti nemzetközi kiállítás nosztalgikus hangulatát. Idén már másodízben Kecskeméten, a „hírös város”-ban rendezzük meg a tavaszi kiállításunkat, mely Magyarország legnagyobb vidéki, veteránjármű kiállítása. A kiállítás helyszíne ismét a II. Rákóczi F. Általános Iskola Sportcsarnoka (Tóth L. sétány 2.), melyben 90db veterán jármű kerül majd bemutatásra. A kiállított járművek köre 40-től 110éves korig terjed. A kiállított járművek között láthatók lesznek majd luxusautók is: Bentley, Chrysler, Chevrolet, Graham Page, Rolls-Royce, stb… és különleges motorok: Terrot, Douglas, Ariel, Machless, Royal Enfield, stb…. A kiállított oldtimer autók és motorok között több felbecsülhetetlen értékű járműmatuzsálem is látható lesz. Fontos megjegyezni, hogy 2012-ben vadonatúj kollekciót láthat a kecskeméti közönség. A kiállított járművek mindegyike válogatott ritkaság, igazi veterán gyöngyszemek. A nosztalgikus hangulatról a járművek mellett korabeli jelmezekbe öltöztetett hostessek és korabeli háttérzene fog gondoskodni.
A kiállításra csak a helyszínen lehet majd belépőjegyet vásárolni. A felnőtt belépőjegy 2.000Ft-ba, a gyermek belépőjegy 1.000Ft-ba fog kerülni. 3 éves kor alatt a belépés díjtalan. A belépőjegy Üdülési Csekkel is megvásárolható.
A „Veteránjármű Kiállítás” május 11-13-ig (péntektől vasárnapig), naponta 9-19 óráig tart nyitva. Az autóval érkezőknek a következő megközelítést ajánljuk: Batthyány u. felől, parkolás: Burga u. 15. A parkolás díjmentes.

Sok szeretettel vár minden nosztalgiázni vágyót az Oldtimer Show Kft.!

információk: www.oldtimershow.hu
kontakt: [email protected]