Kezdőlap Régió Sága hírek

Sága hírek

Népszerű volt a Sága akciója

2013. január 11., Budapest – A Sága Foods kisorsolta a Selyemsonka termékekre és a Klasszikus és Füstölt pulyka mellsonkára meghirdetett, „Leplezze le a Sága új ízét!” országos nyereményjátékának győzteseit. A beküldők között 16 darab Hunguest Hotels nyeremény, és a fődíj, egy Toyota AYGO Cool személygépjármű talált gazdára az ünnepek előtt.

A 2012. szeptember 14. és október 14. között hirdetett országos Sága promóció keretében kisorsolt nyertesek között 4 budapesti-, illetve 13 vidéki lakos található.
A vásárlók hűségének díjazására és a minőségi pulykahús népszerűsítésére hirdetett akció ideje alatt, hetente 4-4 darab 100.000 Ft értékű Hunguest Hotels ajándékutalványt sorsolt ki a Sága Foods. A fődíjat, a Toyota AYGO Cool személygépjárművet, egy szerencsés miskolci nyertes vehette át, a győri autószalonban.

A sorsolásba való bekerüléshez egy promóciós Sága termék csomagolásán található kódot kellett sms-ben beküldeni, vagy a Facebookon regisztrálni.
A vállalat ezzel az aktivitásával is szerette volna felhívni a figyelmet a minőségi pulykahús fogyasztásra, és ösztönözni a sonka termékek kipróbálását a hazai lakosság körében.
A promóció sikerességét bizonyítja, hogy a Sága termékek értékesítése növekedett az akció ideje alatt.