Kezdőlap Kiemelt ÁTVÁLTOZTATUNK!

ÁTVÁLTOZTATUNK!

Vállalkozók fogtak össze ismét Kecskeméten!

Rohanó életünkben mindent, ami napi rutinnak számít, azt sokszor teljesen természetesnek vesszük. Reggel felkelünk, ellátjuk családtagjainkat, szépen felöltözünk és elindulunk a munkahelyünkre. Havonta ellátogatunk a fodrászatba, felfrissítjük frizuránkat, vagy esetleg új fazont vágatunk magunknak. Bejelentkezünk kozmetikusunkhoz, aki rendbe teszi szemöldökünket, ápolja az arcbőrünket, időnként veszünk pár ruhát, cipőt, gondosan ügyelve arra, melyiket fogjuk otthon viselni, és mit munkában.

Van olyan hölgy, aki évente egyszer engedheti meg magának a fodrászt, ritkán tud csak új ruhákat beszerezni, kozmetikushoz szinte egyáltalán nem tud járni.

Kevés a lakossági kezdeményezés, hogy segítsünk azoknak, akik esetleg nem tudnak arra pénzt áldozni, hogy rendszeresen megszépüljenek. Összefogás a kulcsszó. Körbekiabálni, ki miként tud segíteni, hogy „ki lehet törni, és van feljebb”. Egy olyan kedves hölgynek, Ibolyának segített 6 helyi vállalkozás, akik szívügyüknek érzik a társadalmi felelősség vállalást.

 

Bodri Andrea Fodrász, aki kezdeményezte az akciót, Rózsa Ildikó-az Alföld Áruház folyosóján található Missy női divatáru tulajdonosa, az Északi Térfali udvarban található Kecskemét Cipőbolt, a Veronika Kozmetikai Szalon -Frangepán sétányról, az Alföldi Régió Magazin szerkesztősége, Vörös László Fotós úgy gondolta: segít Ibolyának. Segít, hogy szebb legyen, jobban érezze magát, megújulhasson! Ezek a kecskeméti vállalkozók mind a minőséget képviselik szakmájukban és ennek megfelelően járnak el lelkiismeretük szerint a szeretet ünnepe közeledtével, amikor az átváltoztatunk rovatok megvalósítottuk!

Ibolya teljesen megújult: új ruhát, cipőt, táskát, frizurát, sminket kapott. Teljesen felfrissült!

DSC_5353 12027193_10206130246269422_935838636790615977_o DSC_5424