Kezdőlap Egészség Matrackuckó

Matrackuckó

Szexbiztos ágy:

Ágyválasztás – két legfontosabb dolog, amire az embereknek figyelniük kellene ágyvásárláskor:

Csak két kis szempont, ami meg fogja határozni, hogy mennyire leszel elégedett az ágykereteddel a következő évtizedekben. De tudtad, hogy az emberek nagy része csak egyetlen dologgal foglalkozik? A dizájn, a külsőségek… Van egy másik –objektív-szempont is, amit sokan nem vesznek figyelembe. A kiválasztott ágynak ki kell bírnia a terhelést. Hogy mire gondolunk? A gyerekek ugrálására, a háttámla kilazulására, ha nekidőlsz, a bordasor törése, nyikorgás…

Félig viccesen, félig komolyan pontosan ezért vezettük be a SZEXBIZTOS ÁGYAK fogalmát. Az ágy fő szerepe, hogy megtartsa a matracot. De meddig fogja tartani a matracot egy gyenge ágy? És egyáltalán mi a legnagyobb terhelés, ami érheti az ágyat? Bizony a szex..

A Matrackuckó szaküzlet az első olyan alvásszaküzlet hazánkban, amely a tabut megtörve felvállalta, hogy a megfelelő ágy kiválasztása nemcsak az alvásunk minőségét javítja, hanem a szerelem testi beteljesülésének is fontos tényezője. Így született meg a „SZEXBIZTOS ÁGY” szlogenünk. Miről is van szó valójában? A teljesség igénye nélkül: alszunk, szeretkezünk, olvasunk, tévézünk. eszünk, a gyerekek ugrálnak rajta és még ki tudja, mit nem sorolunk fel. Az ágyunkban töltjük életünk majdnem felét. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen keretet választunk.

Amikor ezt az ágyat megalkottuk egy fontos dolog lebegett a szemünk előtt. Az ágy nem szakadhat le, nem eshet szét, nem törhet szét az ágyrács. Az embereknek nem szabad elrontani a pihenését.

Ne feledd, az ágynak nemcsak szépnek, de erősnek is kell lennie!

További információért látogasson el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/Matrackuck%C3%B3-Kecskem%C3%A9t-824831477571967/?fref=ts

2015.09.09_00001Szexbiztos_agy_FB_banner 2015.09.09_00004 2015.09.09_00006