Kezdőlap Kiemelt XXII. alkalommal Gyermekek a Gyermekekért

XXII. alkalommal Gyermekek a Gyermekekért

Idén is megrendezésre került a Gyermekek a Gyermekekért elnevezésű jótékonysági esemény a Katona József Színházban. Sirkó László, a színház művésze és a gálaest mára már teljesen egybe forrt, hiszen, mint minden évben, a hétfői jótékonysági estet is a színész szerkesztette, rendezte és vezényelte végig.

Az este célja, hogy a város tanulói, és a diákművészeti csoportok maguk is részt vegyenek nehéz sorsú társaik megsegítésén, megtanuljanak törődni egymással. Több száz tehetséges fiatal lépett fel a gálán, változatos produkciókkal felsorakozva a nézők számára. Voltak ének, különleges tánc produkciók, zenés előadások, továbbá színjátszókörök is kaptak lehetőséget, hogy támogassák az est célját.

A sztárvendég Kocsis Tibor volt, aki lapunknak beszámolt arról, hogy számára is fontos a jótékonyság, és minden évben több segélyszervezet munkájában vállal szerepet. Idén például az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtésében segédkezett, de több kisebb jótékonysági esemény népszerűsítésében is részt vállal az énekes.

A befolyt összeggel a Kecskeméten élő szociálisan rászoruló gyermekek karácsonyi ajándékozását fogják támogatni.

DSC_0011 DSC_0010 DSC_0019 DSC_0021 DSC_0031 DSC_0044 DSC_0072 DSC_0104 DSC_0100