Kezdőlap Kiemelt Alföldi Vegyipari Vállalat

Alföldi Vegyipari Vállalat

Smiling little housewife

Az Alföldi Vegyipari Vállalat 3 éve foglalkozik tisztítószerek forgalmazásával. Az elmúlt két évben a forgalmazott termékek köre bővült higiéniai papírtermékek teljes kínálatával, illetve 2014-től munkavédelmi árucikkekkel.

Partnerei igényeihez igazodva, 2014-től takarítási szolgáltatást is végez üzemeknek, intézményeknek, irodaházaknak. Teljes gépesítéssel, profi munkaerővel dolgoznak – csakis maximális minőségű munka kerül ki a kezeik közül!

Meggyőződésük, hogy kellő odafigyeléssel, jó szándékkal, az ügyfeleik valós igényeinek szem előtt tartásával olyan ajánlatot tudnak tenni, olyan tanácsokat tudnak adni, mely valóban partnereik érdekeit szolgálja.

Áraikat ezért is nem a bevétel maximalizálása alapján számítják, hanem a költségeik alapján. Így fordulhat az elő, hogy jóval kedvezőbb áron tudnak legalább olyan minőséget nyújtani, mint versenytársaik!

Tevékenységi körök:

  • háztartási és ipari tisztítószerek forgalmazása
  • higiéniai papírtermékek forgalmazása
  • takarító eszközök forgalmazása
  • munkavédelmi ruházat és eszközök forgalmazása
  • ipari takarítás

Minden ügyfelüknek személyre szabott árajánlatot készítenek.

Igény esetén képviselőjük felkeresi Önt, és együtt átnézhetik a jelenlegi higiéniai beszerzést, rámutatnak azokra a pontokra, ahol megfelelőbb termékkel vagy kedvezőbb árucikkel meg tudja oldani a takarítást, így az Ön, illetve cége számára biztosan a legjobbat tudja beszerezni.

Takarítási igény esetén a helyszín felmérése után adnak, az adott munkára szabott ajánlatot.

Elérhetőségek:

Gyulai László – ügyvezető
+3670 445 2477
[email protected]

Benkóczki István Szilveszter – ügyvezető
+3630 693 1394
[email protected]

Irodánk elérhetősége:
6000, Kecskemét, Vágó u. 19.