Kezdőlap Események 4.Trizoli Jótifuti Jótékonysági futás és bringázás

4.Trizoli Jótifuti Jótékonysági futás és bringázás

2016.-ban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a jótékonysági esemény, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élő családokra, s tegyen valamit a családok segítéséért.

Trizoli Jótifuti Egyesület

Évente több eseményt szervezünk, illetve szívesen veszünk részt sporteseményeken, hogy ezzel is esélyt teremtsünk az általunk támogatott személyeknek. Az egyesület célja hogy a sporteseményeikbe aktív módon bevonja a családokat, ezzel biztosítva a lehetőséget arra, hogy a fogyatékkal élő fiatalok, gyermekek aktív részesei lehessenek ezeknek az eseményeknek. Összefogásuk már négy éve eredményes: öt családot és egy Gyermekotthont tudtak támogatni eddig!  Lehet futni, bringázni!!!

Idén egy településsel gyarapodik a Jótifuti állomása: Ballószög.

Így már hat család a kedvezményezett (minden állomáson egy)

Akiket várunk: futók, bringások, amatőr és profi sportolók, családok, kerekesszékesek, fogyatékkal élők.

Információk:

Időpont: 2016.06.11. (szombat)

Útvonalunk: Kecskemét-Decathlon(5) -Ballószög(11.5) –Ágasegyháza(23.5) –Izsák(29) –Páhi(42) –Kiskőrös(58)

Tudnivalók:

Minden településen egy rövid futás/bringázás lesz a gyerekekkel és a megjelent fogyatékkal élőkkel. Adományokat a frissítőállomásokon található adománygyűjtőkben lehet elhelyezni. Itt lehet leadni használt sportszereket és játékokat is! Az útvonal végig biztosított, a szervezett kereteket elhagyókért nem vállalunk felelősséget! Regisztrációra a honlapunkon: van lehetőség, s itt szerveződhetnek a támogató csoportok is. www.trizolijotifuti.hu Csoportos regisztrációra (csapat) is van lehetőség: 5 főtől. Minden esemény követhető a facebook csoportban: Trizoli Jótifuti Egyesület

Iskolák versenye: a legtöbb nevező gyermeket hozó három iskola 25.000., 20.000.-, 10.000.- Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt nyer.( Csoportos nevezési lap szükséges amelyet a frissítőponton a kísérő tanár ad át.)

Szeretnénk, ha részese lennél velünk ennek a nagyszerű napnak! Várunk szeretettel!