Kezdőlap Kecskemét Blue Swan Speedfitness és Alakformáló Stúdió – a tökéletes alak eléréséért

Blue Swan Speedfitness és Alakformáló Stúdió – a tökéletes alak eléréséért

A Szalag Üzletház első emeletén egy igazi kis kuckóra bukkanhatnak a betévedők, melyet Jávorszky Tünde és lánya, Jávorszky Klaudia  vezetnek.

Barátságos, otthonos előtérben beszélgettem ia két szakemberrel, akik azon dolgoznak, hogy vendégeik könnyebben elérhessék a számukra optimális alakot, illetve testsúlyt.

Az üzlet két fő profillal működik.

A Speedfitness Stúdió azok számára javasolt, akik elsősorban átmozgatni szeretnék minden izmukat, de a mai rohanó világban egyre kevesebb idejük jut a sportra. Az erre alkalmas terem számtalan alternatívát kínál, a vállalkozó szelleműek még a TRX edzést is kipróbálhatják.  A Speedfitness technikájának köszönhetően 20 perc alatt mozgatja át a test legmélyebb izmait is.

Jávorszky Tünde kiskuckójában számos lehetőség van a professzionális alakformálásra. Az erőnléti edzések mellett pedig egy újdonsággal is találkozhatnak azok, akik komolyan gondolják az alakjuk tökéletesítését.

A különleges, alakformáló gép négyfajta lehetőséget kínál, hogy az idelátogató vendég elérhesse az álomalakot. 2005-ben engedélyezték ezeket az új alakformáló kezeléseket Amerikában, miután  tudósok tanulmányozták a lehetséges káros utóhatásokat, valamint az eredményeket. A végeredmény azt mutatta, hogy nincsenek káros  mellékhatásai a módszernek.

A Blue Swan Speedfitness és Alakformáló Stúdió a következő alakformálási lehetőségeket biztosítja:

 

– lipolézeres zsírolvasztás

– ultrahangos kavitációs zsíbontás

– rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

– zsírfagyasztás

-gépi nyirokmasszázs- hullámmasszázs

 

A zsírfagyasztás egy viszonylag új eljárás, amely fájdalom- és kockázatmentesen, véglegesen szabadítja meg a testet a lerakódott zsírtól. A kezelések mellé, kiegészítő eljárásként nyirokmasszázst alkalmaznak a vendégen, ami segíti a testet megszabadítani a felhalmozódott salakanyagoktól, ezáltal még hatásosabbá válik az eredmény. A kezeléseket kombináltan javasolják alkalmazni, mert, tapasztalataik alapján az eredmény még látványosabb.

A kezelések mellé Tünde számos tanáccsal látja el vendégeit, hogy minél tartósabbá váljanak az elért eredmények.

 

Alakformálás: Jávorszky Tünde: +36-20/943-89-21

Speedfitness: Jávorszky Klaudia +36-20/599-59-33

Kecskemét, Petőfi Sándor u. 1/a (Szalag Üzletház- I. emelet)

www.facebook.com/BlueSwanSpeedfitnessClub