Kezdőlap Diákélet Búcsú a KEFO napoktól

Búcsú a KEFO napoktól

 

Sikeresen elrajtolt a háromnapos KEFO napok, mely idén is színes programokkal, sztárzenészekkel készült a még főiskolások legnagyobb örömére. Az eseménysorozat április 18-án, hétfőn kezdődött, délelőtt a Bosch mini Driftet nagy népszerűség övezte, majd az este 8 órakor a hivatalos megnyitóval folytatódott a nap, melyen Szemereyné Pataki Klaudia rövid beszédében köszöntötte a diákokat.A nyitányt szépségverseny követte, ahol a szünetekben fellépett a V. KEFO Hangjának győztese, a Ritmo Live gitár előadással szórakoztatta a megjelenteket, de sor került Slam Poetry előadásra, valamint jótékonysági tombolasorsolásra is, ahol a befolyt összeggel az SOS Gyermekfalu munkáját támogatják a fiatalok.

19-én, kedden 10 órai kezdettel, szakmai előadásokkal folytatódnak a KEFO napok, este tíztől pedig népszerű Dj-k vezetésével, Dave-M, Metzker Viktória és a Drop The Chese, kezdődik a party a GAMFK aulájában.

A zárónapon főzőverseny, esélykiegyenlítő labdarúgó kupa, erősember verseny, zumba és aerobic programokkal készültek a szervezők, de fellép a KEFOLK Táncegyüttes valamint a KFF akrobatikus bemutatóval érkezik a helyszínre.

A zárónapi partyra is a könnyűzenei élet legnépszerűbb képviselői kaptak meghívást, mint például Majka & Curtis, ANDRO, Peter Jabin, CaNNa és Rob Russell is szerepel a fellépő listán. A program szervezői méltóképp búcsúznak a KEFO napoktól, hiszen ezen a néven most lesz utoljára a fiataloknak ez a rendezvénysorozat, ugyanis július 1-től egyetemmé avanzsálódik a kecskeméti és a szolnoki felsőoktatási intézmény is.