Kezdőlap Kecskemét Formálódjunk együtt a nyárra!

Formálódjunk együtt a nyárra!

 

Szakértő kezek között formálhatja testét Trec Nutrition termékei segítségével

Közeleg a nyár, a fürdőruhaszezon, rengeteg ember határozza el ebben az időszakban, hogy még az utolsó pillanatokban változtat a külsején, hogy a lehető legnagyobb magabiztossággal viselhesse fürdőruháját. Többek közt ilyen helyzetben is nagy segítségre lehet Körtvélyesi Anett, aki fitnessmodell, aerobic-és személyi edző, valamint a Dobó körúton található Trec Nutrition bolt újdonsült tulajdonosa.

A Trec Nutrition nem csak a konditeremben edzőknek kínál termékeket, ugyanis számtalan sport űzői – többek közt az úszás, Crossfit, küzdősportok – találhatnak maguknak megfelelő ruházatot, étrendkiegészítőket, vitaminokat, valamint étkezéshelyettesítőket.

Körtvélyesi Anett, a bolt tulajdonosa személyre szabott tanácsokat kínál mind a termékek, mind a megfelelő edzések kiválasztását illetően. Anett tíz éve van a szakmában, amikor is aerobic edzőként kezdett el dolgozni. Néhány éve belépett a fitness modellek világába is, valamint edzőtermi-és személyi edzéseket is tart a kecskeméti Formazona Sportközpontban, valamint Nagykőrösön a Petőfi Tenisz és Fitnesz Klubban.

Körtvélyesi Anett neve ismerős lehet a sportok kedvelői számára is, mivel több megmérettetésen is részt vett már, többek közt tavaly nyáron volt a Scitec Muscle Beach nevű versenyen, melyen hatodik helyezést ért el a döntőben.

Sokan keresik fel Nettyt, hogy segítsen nekik elérni a céljukat. Egyesek – főleg a hölgyek – fogyni szeretnének, mások izmosodni, de előfordul olyan is, hogy különböző sérülésekkel rendelkező emberek kérnek tőle segítséget.

Így hát, ha Ön is elhatározta, hogy változtatni szeretne, és az egészséges, sportos életmód felé kacsintgat, ne habozzon – forduljon bizalommal Körtvélyesi Anetthez, aki szívesen segít bárkinek abban, hogy rálépjen a tökéletes alak felé vezető útra.

Körtvélyesi Anett Facebook elérhetősége:

https://www.facebook.com/fitnetty/?fref=ts

A Trec Nutrition Facebook oldala:

https://www.facebook.com/TrecNutritionKecskemet/?fref=ts