Kezdőlap Események Hivatalosan is megnyílt az AVON Kontakt Pont új irodája

Hivatalosan is megnyílt az AVON Kontakt Pont új irodája

A Rákóczi útra költözött a Kecskeméten már legalább 15 éve jelenlévő AVON Kontaktpont.

Az új helyszínen a hét minden napján szeretettel várnak minden vendéget, akik kipróbálhatják a sminkeket, termékeket. A Kontaktpont egyben egy tréninghelységként is funkcionál, ahol a tanácsadónők sminkpraktikákat és eladástechnikát tanulhatnak, valamint csapatépítéseken és koordinátori értekezleten vehetnek részt.
A Rákóczi utcán levő gyönyörű iroda hétfőnként 14 órától 18 óráig, kedden 9-11 és 14-18 óra között, szerdán délután 14-18 óráig valamint pénteken hosszú nyitva tartással, 10 órától egészen 18 óráig várják a kedves látogatókat a munkatársak.

„Nagy nap ez a mai a környéken élő AVON Tanácsadók életében, hiszen egy olyan bemutatótermet, közösségi helyet avattunk fel, amely az AVON-os életük meghatározó színtere lehet a jövőben. A kecskeméti kontakt pont elegáns, nyugodt környezetet biztosít majd a környékbeli Tanácsadóknak és azon túl, hogy bemutatóteremként funkcionál – ahol vásárlóink, Tanácsadóink kipróbálhatják széles termékkínálatunk újdonságait – helyszínként szolgál majd a különböző szakmai tréningeknek, üzleti találkozóknak, közösségi eseményeknek. Szerintem a mai nap is kiválóan mutatta, milyen erős az összetartás a hölgyek között, mennyire jó érzés a nagy AVON család tagjának lenni; ezért mi mint vállalat, igyekszünk ezt az összetartozást még tovább erősíteni ilyen közösségi helyek biztosítása révén.

Számunkra, a nők vállalataként, ráadásul nagyon fontos a nők testi-lelki egészsége jóléte. Elkötelezetten harcolunk két olyan területen, mely alapvetően befolyásolja a nők életét, életminőségét. Mellrákellenes küzdelmünk és a családon belüli erőszak ellenes harcunk már eddig is nők millióinak életét tette jobbá szerte a világon és a tevékenységünk természetesen folytatódik figyelemfelhívó kampányaink, adományaink segítségével. Azonban azt is tapasztaljuk, hogy a stabil, kiszámítható pénzügyi háttér is elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők boldog életet éljenek, ezért is támogatjuk őket az önmegvalósításban, kiteljesedésben. A nyugdíjasévek idejére szükséges stabil pénzügyi háttérért azonban már most tennünk kell, hiszen a jövőnk kulcsa a saját kezünkben van. Ennek a célnek a megvalósítása érdekében, az AVON nemrégiben együttműködést kötött a Consequit Group-al és ennek a küldetésnek a keretében látogatott el ma a kecskeméti csapathoz dr. Farkas András, aki egy fantasztikus és inspiráló előadást tartott a hölgyeknek”- mondta Fellner Krisztián, az AVON Magyarország értékesítési vezetője.