Kezdőlap Kecskemét Találkozás File László Ügyvezető Úrral

Találkozás File László Ügyvezető Úrral

A Hírös Agrária Kft. telephelyén tettünk látogatást, ahol a cégvezetése szeretettel fogadott bennünket.
 
A mezőgazdasági termelőknél a hűség nagyon meghatározó, ezért az adott szó, egy kézfogás sokkal többet ér ebben a szegmensben, mintha egy hosszú szerződést írnánk alá – nyilatkozta File László ügyvezető.
Aki az év elején nálunk vásárolja meg a műtrágyát, általában idejön a vetőmagért is, amennyiben pedig megfelelő lesz a termék minősége, az áruellátás – a telephelyeinken mintegy 1800-féle árucikk található -, akkor valószínűleg a növényvédő szer vásárlásakor szintén a cégünket részesíti előnyben.
Növényvédős szakembereink felkészültsége, 20 éves szakmai tapasztalata az őszi és tavaszi kalászosok – búza, árpa, kukorica, napraforgó, repce – terén kézzel fogható előnyöket jelentenek a gazdák számára. Minden esetben hiteles tájékoztatást nyújtunk az ügyfeleinknek, mert az a célunk, hogy a számukra legoptimálisabb megoldást keressük meg, és ezt mindig meghálálják a visszatérő partnereink.
A Hírös Agrária Kft egyik „specialitása” a személyes kötődés, amit nagyra értékel a főleg 50 és 70 év közötti idősebb mezőgazdasági termelőkből álló ügyfélkörünk. Partnereink hálásak azért, hogy leveszzük a vállukról a terhet, és fizikai segítséget is nyújtunk nekik (betesszük az autóba az árut, kivisszük a telephelyükre, s ott le is pakolják a kollégáim).
Cégünk erőssége a versenytársakat megelőző rugalmas, gyors logisztika.
Legfontosabb célkitűzésünk a stabil háttér megteremtése, valamint az értékesítés volumenét is szeretnénk tovább növelni. Szeretettel várjuk az összes hobbykert tulajdonost a Halasi úton lévő telephelyünkre, ahol akár a gyeppel vagy gyümölcsfával kapcsolatos kérdésekben is szívesen állunk a rendelkezésükre.