Kezdőlap Események KÖZEL 7 MILLIÓ FORINTOT GYŰJTÖTTEK A FÓKUSZ NÉZŐI A BÁTOR TÁBORNAK

KÖZEL 7 MILLIÓ FORINTOT GYŰJTÖTTEK A FÓKUSZ NÉZŐI A BÁTOR TÁBORNAK

Különleges gyereknapi adással jelentkezett szombat este a Fókusz Plusz, melyben a sztárok a Bátor Tábor számára gyűjtöttek adományokat. Az RTL Klub műsorának közel 7 millió forintot sikerült gyűjtenie.

Gyermeknap alkalmából a Fókusz Plusz különleges adással jelentkezett szombat este, a Híradó után. Az RTL Klub műsora és a benne szereplő sztárok a Bátor Tábor számára szervezett egy hetes gyűjtést, hogy a szervezet munkatársai és több ezer önkéntese a továbbiakban is élményt, erőt, hitet adhassanak a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak, akik az orvosi kezelések mellett nevetni segítenek, átlendítenek a lehetetlenen.

Az gyermeknapi akció minden várakozást felülmúlva rekord mennyiségű felajánlást hozott, így eddig közel 7 millió forint érkezett a Bátor Tábor számára a Fókusznak köszönhetően.

A Bátor Tábor számára az akción kívül is bárki csatlakozhat, csak el kell küldeni sms-ben a 02-es kódot a 13600 telefonszámra vagy felhívni és beütni a nyomógombok segítségével ugyanezt a számkombinációt (az sms és a hívás díja is bruttó 250 forint adományt jelent – egy telefonszámról több sms-adományt is lehet küldeni).

RTL Magyarország