Kezdőlap Események Átadták az Orange Év Ápolója díjat

Átadták az Orange Év Ápolója díjat

 

Hagyományteremtő jelleggel, a múlt évben adták át első alkalommal az Orange Év Ápolója díjat. Az Orange Munkaerő Szolgáltató Kft. által életre hívott díj célja, hogy felhívja a figyelmet az ápolók, gondozók sokszor emberfeletti és elhivatott munkájára.

A 2016-os év nyertese az ajánlások alapján Kellner Zsuzsánna, a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata által fenntartott Őszi Napsugár Otthon tagintézménye az Aranykor Idősek Otthona szociális ápoló – gondozója.

Zsuzsánna elmondta, hogy itt, az idősek otthonában találta meg a helyét, hívatását, ahol 2011- óta dolgozik. Nagyon szereti az idős embereket, szeret közöttük lenni. A családjáról annyit árult el, hogy négy felnőtt gyermek édesanyja.

„A díjjal továbbra is az a célunk, hogy olyan, kórházban, idős otthonban, illetve házi ápolásban dolgozó munkatárs részesüljön elismerésben, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hozzáállásával és betegközpontú szemléletével a kórházi, idős otthoni, illetve a házi beteggondozásban.”- nyilatkozta Margitics Borbála, az Orange Magyarország képviselője. A cég skandináv munkalehetőségeket közvetít magyar ápolók részére.