Kezdőlap Kecskemét Sima győzelem a kecskeméti futsalosok felkészülési mérkőzésén!

Sima győzelem a kecskeméti futsalosok felkészülési mérkőzésén!

A tavalyi évben a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club támogatta a Pallasz Athéné Egyetem „GAMF” egyetemi kar által szervezett III. Vasvári Futsal Bajnokságot!

Készülve az NBII –es futsal idényre a csapat felkészülési mérkőzés keretében mérte össze tudását a győztes és egyben összeválogatott főiskolás/egyetemi csapattal!

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – GAMF : 10-1

A mérkőzés első perceitől kezdve lehetett látni, hogy a GAMF-osok védekezésre rendezkednek be az NBII –es ellenféllel szemben és kontratámadásokkal próbálnak majd operálni.

A scoregoalosok pedig biztos labdajáratással és az edzéseken gyakorolt figurákat elővéve vették tűz alá az egyetemi csapat kapuját.

Nem is kellett sokat várni, hogy megszülessen az első gól, Györe távoli lövését nézte el a GAMF-os portás. 1-0

Ezt követően futószalagon érkeztek a gólok: előbb Kovács Zsolt vágott be egy labdát közelről, majd Marsa vett át egy hosszú labdát és helyezte el a kapus mellett a kapuba. 3-0

A félidő végén még megvillant a nagyobb játékerőt képviselő csapat, és Marozsi passzából, az újonc Radnóti volt eredményes. Félidőben 4-0.

A második félidő kicsit álmosan kezdődött mindkét csapat számára, a jól védekező fiatalok nem hagytak sok teret NBII-es ellenfelüknek.

Majd Györe újabb átlövése és Ferenczy bombája adta meg újra a meccs ritmusát. 6-0

Ezt követően már csak az volt a kérdés mennyi lesz a különbség, az egyetemi csapat szép lassan elkészült az erejével.

Előbb Marozsi egy kapufáról visszapattanó labdát lőtt be, majd Kovács József pókhálózta ki a balfelsőt. 8-0.

Azonban az egyetemisták is örülhettek, egy elvesztett labdát követően, kontratámadásból vették be Gyenes kapuját. 8-1

A végére maradt még két scoregoalos gól, Kovács Zsolt duplázott, majd Gyenes kisbüntetőből volt eredményes. A vége 10-1!

Cserenkó Szabolcs (ScoreGoal KFC edzóje) : Sokszor akadozott a gépezett, de tudtunk gyakorolni a támadásokat és megnézhettünk több felállást is ezen a mérkőzésen. De ezzel nincs is semmi probléma, hiszen sok minden új még a játékosoknak a tavalyi évhez képest. Nagyon örülök, hogy van egy egyetemista/főiskolás futsal bajnokság és csapat, csapatok a városban, akik pusztán lelkesedésből űzik ezt a sportágat. Bízok benne, hogy egyre több futsal tehetség fog feltűnni bajnokságukban. Összességében a mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket.