Kezdőlap Kecskemét Thermo Dressz – ideális hőmérsékletet ad kedvenc italunknak

Thermo Dressz – ideális hőmérsékletet ad kedvenc italunknak

Bánsági Attila, a kiváló minőségben előállított Thermo Dressz megalkotója egy olyan új és innovatív termékkel jelent meg a piacon, ami egy állandó jellegű – télen és nyáron egyaránt fennálló – problémára kínál ideális megoldást.

A legtöbb ember megtapasztalta már, hogy nyáron pillanatok alatt felmelegszik az eredetileg hűsítési célokra szolgáló ivóvize, vagy kedvenc üdítő itala (télen az autóban ülve pedig gyorsan kihűl a forró teája), így az italok nem töltik be a funkciójukat. Bánsági Attilának is egy hasonló „élmény” után támadt a korszakalkotó ötlete, hogy egy olyan termékkel rukkol elő, ami megoldást nyújt erre a kellemetlen problémára.

A termék megalkotója már évekkel ezelőtt elkezdte keresni az ideális anyagot, s hosszas kutatómunka után végül rátalált a 4 mm vastagságú, nagyszerűen hőszigetelő neoprémre, amiből később létrehozhatta a Thermo Dresszt. A neoprémet felhasználva megtervezte a termék formáját, a varrási típust, a cipzár fajtáját, majd kiválogatta a megfelelő színeket. Kiváló minőségű termék született – így az adott üvegünk lehet akár fél literes, egy literes, vagy egy cumisüveg, akkor is ráhúzhatjuk az egyedi „ruhát”, a Thermo Dresszt, aminek segítségével az italunk csak mintegy öt óra elteltével éri el a külső hőmérsékletet.

A cég legfelkapottabbak produktumai az uv-fényben világító neon pink, neon narancs, vagy zöldszínű termékek. A feltűnő, vidám színeknek köszönhetően a Thermo Dressz használható akár egy olyan kiegészítőként is, mint egy sál, vagy egy telefontok. Egyedi igényeket is figyelembe véve a termékből készült már aranyszínű illetve swarovski kristályokkal kirakott mintadarab is.

Az italunk elfogyasztásához ideális hőmérsékletet biztosító Thermo Dressz hamar népszerűvé vált a felhasználóik körében, így egyre többen rendelnek belőle céges rendezvényekre, születésnapra, nőnapra, valamint különböző családi-baráti eseményekre. A termékből személyre szabottan, akár névre szólóan is lehet rendelni, így gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt megfelelő ajándékként szolgálhat. Az eredeti funkcióját tekintve rendkívül praktikus termék kitűnő reklámhordozó eszközként is igénybe vehető: például egy budapesti pizzéria a saját logójukkal ellátott Thermo Dresszt küldi ajándékba egy bizonyos összegű rendelés esetén.

A közeljövőben várható a cég webáruházának – ahol majd mindenki kiválaszthatja az üveg méretét, az alapszínt, és a szegőszínt – megnyitása, de addig továbbra is a facebookon illetve telefonon rendelhetőek a termékek. Bánsági Attila elmondása szerint a Thermo Dressz hamarosan megtalálható lesz a kisiskolai vásárokban, fesztiválokon és butikokban is. A megrendelők egyedi elképzelésük esetén a mintát, vagy a cégük logóját is feltölthetik, és a termék legyártását követően – postai úton – már 2-3 nap alatt is átvehetik a Thermo Dresszt.

Az ügyvezető igazgató jövőbeni tervei között szerepel, hogy minden balatoni nagyvárosban egy-egy üzletben értékesítse a termékét. Másik kitűzött célja, hogy az osztrák sífalvak címerével, vagy az adott hotel logójával ellátott üvegruhát – ami tökéletesen megvédi a meleg teát, forró csokit a kinti hidegtől – készítsen, és Ausztriában is értékesítse a termékeket.

Bánsági Attila
Thermo Dress
Tel.: 06-30-811-9600
https://www.facebook.com/thermodress