Kezdőlap Események Vonalakból alkotnak magas színvonalú terveket

Vonalakból alkotnak magas színvonalú terveket

Az országszerte kiváló referenciákkal rendelkező kecskeméti VONALVEZETŐ Kft. már egy több mint egy évtizede lát el közlekedés – és úttervezési feladatokat, s nem a véletlen műve, hogy a cég neve mára egyet jelent a megbízhatósággal, precízséggel, és a színvonalas mérnöki szolgáltatás nyújtásával. A magasan kvalifikált, hatékony és kreatív mérnöki csapattal tevékenykedő vállalkozás ügyvezető igazgatójával, Halász Istvánnal beszélgettünk az eddigi sikeres működésről.

Ötlettől a megvalósulásig

A mérnöki tervezéssel foglalkozó VONALVEZETŐ Kft. 2005-ben kezdte meg működését a megyeszékhelyen, 4 évvel ezelőtt pedig egy új, saját belvárosi irodába költöztek. A cég fő profiljaként tarthatjuk számon a közlekedés- és úttervezést, ezen belül pedig a közutak, kerékpárutak, közúti csomópontok, ipari utak illetve a forgalomtechnika tervezését. A különféle közlekedési létesítmények tanulmányi terveinek megvalósítása, forgalmi vizsgálatainak készítése ugyancsak a vállalkozás tevékenységi körei közé tartozik.
A cég komplex módon képes kezelni a közlekedési beruházásokhoz kapcsolódó mérnöki tervezést, összefogva valamennyi felmerülő szakági tervezői munkát a tervezés minden fázisában. A tervezési tevékenység mellett készséggel állnak partnereik rendelkezésére a műszaki ellenőri feladatok ellátásában is, illetve végig kísérik a létrejövő közlekedési létesítményt az első ötlettől a megvalósulás utolsó pillanatáig. A cég sikeres működését elősegíti, hogy a legmodernebb szoftverekkel és számítógépes háttérrel rendelkeznek, így a leghatékonyabban tervezhetik meg a projektjeiket.

Kiváló referenciák

Az országszerte kiváló referenciákkal, 234 sikeresen lezárt projekttel rendelkező cég feladatai közé tartozott a hazai közutak tervezése például Makón, Egerben, Szentendrén, valamint Csongrád, Békés és Pest megye több településén is, de büszkén tekintenek a tatabányai ipari park központi körforgalmi csomópontjának tervezésére is.
A VONALVEZETŐ Kft. Bács-Kiskun megyében is sok megbízást teljesít, így többek között Kecskeméten, Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason és Kalocsán is elégedetten szemlélhették a megrendelő partnereik a tervezési munkáikat. Jelenleg is több közúti fejlesztés megvalósításán is dolgoznak, melyek közül kiemelkedik a petőfiszállási projektjük.

Vonalakból alkotnak

„Minden mérnöki alkotás egyszerű pontok és vonalak sokaságából születik – fogalmazta meg Halász István cégük küldetését. Ezeket a vonalakat kell mérnöki gondolatokkal átszőve, alkotó kézzel végigkísérve úgy vezetni, hogy logikus, átgondolt rendszert alkossanak, azért, hogy azután a vonalakból alakzat, majd az alakzatból alkotás teremtődjön. A mértani sokaság végül nemcsak a tervlap síkját, hanem életünk terét is behálózva alakítja azt szebbé, és szolgálja – reményeink szerint – nem csupán a Megbízót, hanem magát az Embert is.”

Magasan kvalifikált mérnöki csapat

„ A cégnél jelenleg négy műszaki végzettségű fiatal mérnök dolgozik, akik rugalmasan, modern szemlélettel, maximális odafigyeléssel végzik feladataikat. Közös célunk a hatékony műszaki tervezésekkel történő munkavégzés, az EU-s finanszírozások keretében megvalósítható közlekedési projektek tervezőmérnöki
feladatainak ellátása. A feladatok nagysága együtt gyarapszik a célokkal, amelyeket a legmodernebb technikai háttér alkalmazásával, illetve a dolgozói kapacitás növelésével kívánunk elérni.
Nagy örömmel tölt el, hogy az elmúlt évtized során kialakult egy állandó partneri-megrendelői körünk, akik folyamatosan bizalommal fordulnak hozzánk. Az utóbbi két évben nagymértékben megnövekedett a projektjeink száma, ennek köszönhetően az esztendő végéig folyamatosan dolgozhatunk valamilyen megbízáson.
Minden általunk tervezett fejlesztésnek van egy cégen belüli témafelelőse, aki irányítja, vezeti a lendületes csapatot, megvitatja a többiekkel a szakmai szempontokat – a „több szem többet lát” vezérelvet követve segíti a projekt előre haladását. Bízom abban, hogy mérnökeink tudása országos szinten is felveszi a versenyt és megállja a helyét a jövőbeli fejlesztések során is.”

VONALVEZETŐ Mérnöki és Gazdaságfejlesztő Kft.
6000 Kecskemét, Katona József tér 6.
Tel.: +36 76 486-610
Mobil: +36 30 425-7828
Fax: +36 76 506-199
E-mail: [email protected]
Web: www.vonalvezeto.hu
Fb: facebook.hu/vonalvezeto