Kezdőlap Média A NÉZŐK DÖNTIK EL, KI LEGYEN 2016 NYERŐ PÁROSA!

A NÉZŐK DÖNTIK EL, KI LEGYEN 2016 NYERŐ PÁROSA!

Az RTL Klubon szeptember 23-án, pénteken egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a 2016-os év Nyerő Párosa. A döntés ezúttal a nézők kezében van!

Az őszi televíziós évad legnyerőbb műsorát, a Nyerő Párost pénteken élőben követhetik nyomon a nézők, ráadásul most a végeredménybe is beleszólhatnak. A finálét az fogja különlegessé tenni, hogy mind a nyolc pár visszatér, hogy felelevenítsék a játékban töltött idő legemlékezetesebb pillanatait, és megbeszéljék az esetleges konfliktusokat, félreértéseket.

A két döntős párra, Peller Annára és Lukács Miklósra, Valkó Eszterre és Radócz Péterre azonban még vár egy utolsó kihívás, mellyel az eddig összegyűjtött pénzüket növelhetik. A végeredményt ezt természetesen már nem befolyásolja, a nyertes a nézők szavazatai alapján kerül ki.

Szavazni az RTL24 applikáción keresztül lehet a pénteken 18:55-kor kezdődő finálé ideje alatt, ha a nézők korábban is letöltötték az applikációt, ahhoz, hogy szavazni tudjanak, szükséges lesz egy alkalmazásfrissítés. Az applikáció letölthető az App Store-ból és a Google Play-ről is. A műsor ideje alatt mindenki csak egyszer szavazhat és ezt a későbbiekben nem módosíthatja.

A finálé promója itt érhető el: http://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos/dontse-el-on-hogy-ki-legyen-a-2016-os-ev-nyero-parosa