Kezdőlap Események Amber Heard szuperhősfilm szereplőjeként forgat Ausztráliában hamarosan

Amber Heard szuperhősfilm szereplőjeként forgat Ausztráliában hamarosan

Amber Heard, Johnny Depp volt felesége is játszik az Aquaman című szuperhősfilmben, amelynek előkészületei még karácsony előtt elkezdődnek Ausztráliában.

A helyi sajtó beszámolója szerint az Aquaman főszerepét a Trónok harcából ismert Jason Momoa alakítja, Heard pedig a szerelmét játssza majd. A produkciót James Wan rendezi, az ausztrál rendező-producer-forgatókönyvíró korábban a Démonok között két epizódját is jegyezte.
Az Aquaman 2018-ban kerül a mozikba.
A 30 éves színésznő a szerep kedvéért először tér majd vissza Ausztráliába azóta, hogy áprilisban összetűzésbe került a hatóságokkal, mivel engedély nélkül csempészte be az országba kiskutyáit. Az affér miatt nyilvánosan kért bocsánatot, és Johnny Depp is magyarázkodásra kényszerült. A sztárpár azóta meglehetősen viharos körülmények között elvált.
Heard a magángépén vitte be Ausztráliába a két kiskutyát, de nem jelentette be az illetékes hatóságoknak, amiért végül próbaidőre bocsátották és ezerdolláros pénzbüntetésre ítélték.
A Warner Bros. utoljára 2005-ben forgatott szuperhősfilmet Ausztráliában, akkor Bryan Singer Superman visszatér című akciófilmjének produkciós munkái zajlottak Új-Dél-Walesben.

pag \ pbe \ pmg

MTI 2016. szeptember 6., kedd