Kezdőlap Rendőrségi hírek Életveszélyesen megsebesítette

Életveszélyesen megsebesítette

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A megalapozott gyanú szerint megszúrta testvérét egy konyhakéssel a 29 éves szalkszentmártoni férfi.

Szalkszentmártoni otthonában szúrt sérülést szenvedett az ott lakó 34 éves férfi 2016. március 27-én délelőtt. Az elsődleges adatok szerint az életveszélyes sérülést önmagának okozta a férfi, ezért a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított az eset körülményeinek tisztázása céljából.

 

Az eljárás során beszerzett információk és szakértői vélemények alapján felmerült a gyanú, hogy a sérülést idegenkezűség okozta, ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) Bűnügyi Osztálya 2016. július 6-án az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

 

A nyomozás adatai szerint a sértettet – előzetes szóváltást követően – testvére szúrta meg egy konyhakéssel. A 29 éves J. Róbertet 2016. szeptember 21-én – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A BKMRFK munkatársai kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, amit az illetékes nyomozási bíró 2016. szeptember 22-én elrendelt.