Kezdőlap Rendőrségi hírek Garázdaság miatt keressük a csoport tagjait

Garázdaság miatt keressük a csoport tagjait

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a képeken látható férfiak beazonosításához.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 03010/3874/2016. bűnügyi számon eljárást indított garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 22-én  22 óra 10 perc körül Kecskeméten, Deák Ferenc téren ismeretlen személyek bántalmaztak egy 57 éves férfit, aki az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

A csoport beazonosítása és felkutatása érdekében tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezetettek eredményre. A feltételezet elkövetőkről fényképfelvételek állnak rendelkezésre.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képeken látható férfiakat, illetve a személyükkel vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.