Kezdőlap Kultúra Legendákkal ünnepel Balázs Pali

Legendákkal ünnepel Balázs Pali

A Muzsika TV sztárja büszke arra, hogy hamarosan jubilál produkciója, ugyanis szeptember 23-án képernyőre kerül a 200. Zenés Randevú.

A Muzsika Tv Aranyhangjegy díj, Az év sláger – örökzöld előadója kategória jelölt Balázs Pali nemcsak a színpadon, hanem a saját zenei műsorának készítésében is remekelt.

„Amikor elindult a Muzsika TV-n és az RTL Klubon látható Zenés Randevú című műsorom, nem volt kérdés számomra, hogy azokat a példaképeimet is meghívom, akikért kamasz fejjel rajongtam. A mai napig nem felejtem el a mámoros hangulatú Edda, Beatrice, P. Mobil, Kft. Bikini, Karthago koncerteket, amelyeken szülővárosomban, Békéscsabán részt vettem.” – idézte fel a régi emlékeit az énekes, aki büszke rá, hogy a nézettségi mutatók alapján a műsora egyre kedveltebb, a közönség pedig értékeli a minőséget.

2013. március 8. óta több, mint 70 vendég tisztelte meg a zenészt bizalmával és jelenlétével. A sikert pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Zenés Randevú a 200. adásához érkezik szeptember 23-án, pénteken 17 órakor a Muzsika Tv-n!