Kezdőlap Események MEGALAKULTAK A KICSI ÓRIÁSOK CSAPATAI

MEGALAKULTAK A KICSI ÓRIÁSOK CSAPATAI

Szombat este indult el az RTL Klub vadonatúj gyermek tehetségmutató műsora, a Kicsi Óriások. Az első adásban ki is derült, hogy kik lesznek azok az énekesek, táncosok és kistehetségek, akik hétről-hétre csapatként versenyeznek majd a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri előtt.

Lázadók, Fenegyerekek, Vagányok, Kisördögök és Torpedók – elindult szombat este az RTL Klub merőben újszerű gyermek tehetségmutató showja, a Kicsi Óriások. Az első adásban nagy felelőssége volt a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűrinek, hiszen nekik kellett eldönteni, hogy a csapatkapitányok – Kiss Ramóna, Oláh Gergő, Tóth Vera, Kovácsovics Fruzsina és Molnár Tibi – által kiválasztott énekesek és táncosok közül kik kerülhetnek majd be a végleges csapatukba, ahol már egy-egy kistehetségnek fix helye volt.

A tehetséges gyerekeknek párbajok során kellett meggyőzniük a zsűrit arról, hogy ott a helyük a Kicsi Óriások csapataiban. Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid döntése alapján végül az alábbi csapatokkal találkozhatnak majd a nézők jövő hét szombaton 18.50-től az RTL Klubon.

Kiss Ramóna és a Lázadók:

Petra – ének
Eszter és Zsolt – tánc
Kincső – kistehetség

Oláh Gergő és a Fenegyerekek:

Lara – ének
Dorina és Ricsi – tánc
Viki – kistehetség

Tóth Vera és a Vagányok:

Cili – ének
Petra és Kornél – tánc
Vivi – kistehetség

Kovácsovics Fruzsina és a Kisördögök:

Peti – ének
Viki és Olivér – tánc
Olívia – kistehetség

Molnár Tibi és a Torpedók:

Nina – ének
Emma és Kevin – tánc
Martin – kistehetség