Kezdőlap Események Pizzával az autista gyermekekért

Pizzával az autista gyermekekért

  1. szeptember elsején Káplár Szabolcs a Desiderio Pizzéria tulajdonosa, a Kecskeméti Autizmus Centrumba járó gyermekeknek és tanároknak ajánlott fel ebédre pizzát.

„Egy nagyon jó pedagógus barátom által kerültem kapcsolatba a Kecskeméti Autizmus Centrummal. Sokat mesélt a munkájáról, és nekem, mint Piarista öregdiáknak, mindig is a szívügyem volt, hogy segítsek másokon. Úgy éreztem, hogy ezzel is örömet tudtam okozni a gyerekeknek.

„Mivel továbbra is szeretném támogatni az intézményt, ezért kitaláltam még egy módot erre. Ha valaki telefonon rendel tőlünk és bemondja, hogy „támogatom a Kecskeméti Autizmus Centrumot”, akkor a befolyt összegnek az 5 százalékát az Autista Gyermekekért Egyesület számlájára utalom át.”

Továbbá Káplár Szabolcs elmondta nekünk, hogy most már nem csak pizzát és salátát lehet rendelni, hanem desszerteket és kemencében sütött ételek közül is választhatnak a vendégek.

„A Hírös Hétre azzal a céllal települtünk ki, hogy a város lakói megismerjék a kínálatunkat és ez sikerült, mert jó visszajelzéseket kaptunk. Reményeink szerint a Hunyadi napokon is módunkban áll majd megmutatni magunkat a város lakóinak.” – nyilatkozta a Desiderio Pizzéria tulajdonosa.

DSC_0062