Kezdőlap Interjú Színvonalasan megtervezett utak

Színvonalasan megtervezett utak


Az országszerte kiváló referenciákkal rendelkező kecskeméti VONALVEZETŐ Kft.
 már több, mint egy évtizede lát el közlekedés – és úttervezési feladatokat, s nem a véletlen műve, hogy a cég neve mára egyet jelent a megbízhatósággal, precízséggel, és a színvonalas mérnöki szolgáltatás nyújtásával.
A magasan kvalifikált, hatékony és kreatív mérnöki csapattal tevékenykedő vállalkozás ügyvezető igazgatójával, Halász Istvánnal beszélgettünk az elmúlt időszak sikeresen zárt projektjeiről.

Folyamatosan bővülő referenciakör

A VONALVEZETŐ Kft. a nyári időszak befejeztével is számottevő új referenciával gazdagította a kimagaslóan végzett projektek színes palettáját.
A Kecskemét vonzáskörzetében található Kiskunfélegyháza, és annak szomszédos települése, Petőfiszállás is számos korszerűsítést tudhat magáénak, amelynek színvonalas tervezése a kecskeméti közlekedés – és úttervezési feladatokat végző Vonalvezető Kft. csapatának köszönhető.

 

„Kiskunfélegyházán tizenkét korszerűsítési, tervezési munkálatot folytattunk az elmúlt időszakban. Ezen helyszínek között több tervezett beavatkozás – térburkolat letétele, földútaszfaltozás – szerepelt, de ide sorolhatjuk a gyalog – és kerékpárutak, a közterek és a parkolók kivitelezését is.
Petőfiszállás is említésre méltó terület cégünk tevékenységi körét illetően. Az utóbbi hónapokban számos fejlesztési tervet adhattunk át a község részére.  Megterveztünk egy forgalomcsillapító kapuzatot a bevezető útnál, továbbá a település központjában található területet is forgalombiztossá tettük gyalogátkelőhelyek, parkolóhelyek, kerékpárutak, valamint útszélesítések kialakításával.
A község zöldmezős beruházásának – az új Külső-út tervezetének a létrehozása is a
VONALVEZETŐ Kft. feladatköre volt, amelyet rövid időn belül, a tőlünk megszokott precízséggel végeztünk el és adtuk a kivitelezők kezébe.”

 

A kecskeméti cég a jövőben is számos kimagasló projekten tevékenykedik országos szinten.
Megbízásaikat magas szakértelemmel, kellő odafigyeléssel tervezik.

„Bízunk abban, hogy mérnökeink tudása országos szinten is felveszi a versenyt és megállja a helyét a jövőbeli fejlesztések során is.”
VONALVEZETŐ Mérnöki és Gazdaságfejlesztő Kft.
6000 Kecskemét, Katona József tér 6.
Tel.: +36 76 486-610
Mobil: +36 30 425-7828
Fax: +36 76 506-199
E-mail: [email protected]
Web: www.vonalvezeto.hu
Fb: facebook.hu/vonalvezeto

A VONALVEZETŐ KFT. legutóbbi projektjeinek megvalósítását Galériánkban tekinthetik meg: