Kezdőlap Kecskemét Újabb felkészülési mérkőzés, újabb kecskeméti futsal győzelem!

Újabb felkészülési mérkőzés, újabb kecskeméti futsal győzelem!

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Garvittax Futsal and Beach Soccer Team : 5-2

 

Hétfő este a nagy futsal hagyományokkal rendelkező nagymarosi Garvittax csapatát fogadták a kecskeméti futsalosok a Messzi István Sportcsarnokban, és egy izgalmas mérkőzésen 5-2-es arányban diadalmaskodtak az ugyancsak NB II-es ellenfél felett.

 

A mérkőzés a kecskemétiek akarata szerint indult, már a 3. percben Marsa lövése utat talált a vendégek kapujába. 1-0 És ezt követően is a scoregoalosok játéka dominált, előbb Dobosi szép lövése akadt be 2-0, majd egy igazi szabadrúgás kombinációt követően újfent Dobosi bombája pókhálózta ki a jobb felsőt. 3-0 Ebben az időszakban a nagymarosi csapat a védekezésre rendezkedett be, és próbáltak becsülettel ellenállni a folyamatos hazai nyomásnak.

A félidő végére enyhült a kecskeméti lendület, és egy figyelmetlenség, elpasszolt labda megbosszulta magát, szépített a Garvittax. 3-1.

Az utolsó percekre is maradt izgalom, előbb Kovács Zsolt passzával élt Marsa, aki közelről nem hibázott és növelte a kecskeméti előnyt, 4-1. Majd az ellenfél kontrája ült, beállítva ezzel a 4-2-es félidei eredményt.

A második félidőben mindkét csapat bátran felvállalta a támadójátékot, azonban újabb gól csak a 27. percben született Kovács Zsolt révén, aki 6 méterről lőtte ki a kapu baloldalát. 5-2

A hátralévő percekben sok futás, és mezőnymunka jellemezte a játékot, azonban még a végére is maradt egy szép jelenet: a hazaiak hálóőre, Peltzer bravúrral védte a megítélt kisbüntetőt.

 

Góllövők: Marsa (2), Dobosi (2) Kovázs Zs. (1)

 

Cserenkó Szabolcs edzői értékelése: Egy jó csapat ellen játszottunk felkészülési mérkőzést, így igazán örömteli, hogy nyerni tudtunk. Azonban vannak még hibák a védekezésben, ezeket kivideózzuk, és a következő edzéseken kijavítjuk.