Kezdőlap Rendőrségi hírek Bácsalmáson folytatódott a toborzás

Bácsalmáson folytatódott a toborzás

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A Bács-Kiskun megyei toborzó csoport a Bácsalmáson várta az érdeklődőket. A kiskunhalasi rendőrök a helyi szakközépiskola rendészeti osztályaiban tanulók részére juttatták el a Zsaru Magazin Határvadász Toborzó mellékletét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2016. október 3-án a Bácsalmási Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának épületében várta az állampolgárokat és személyesen válaszolta meg a határvadász-képzéssel kapcsolatban felmerült kérdéseket.

A Zsaru Magazin Toborzással kapcsolatos mellékletét a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársaitól kapták meg 2016. szeptember. 30-án a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Humán Szakközépiskolájának rendészeti osztályaiba járó diákjai.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket! Amennyiben szeretnének tájékoztatást kérni a határvadász-képzéssel kapcsolatban, forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt döntésük meghozatalához.