Kezdőlap Zenei élet Jason Derulo: Platinum Hits

Jason Derulo: Platinum Hits

Jason Derulo „Platinum Hits” című válogatáslemeze a népszerű amerikai énekes 27. születésnapjára jelent meg – és legismertebb dalait gyűjtötte össze. A 12 számból álló korong Derulo legszexibb és legsikeresebb dalait vonultatja fel. Olyan nagy slágerek csendülnek fel egymás után, mint a „Want To Want Me”, a „If It Ain’t Love”, a „Wiggle” és a „Talk Dirty”.

Jason Desrouleaux haiti szülők gyermekeként látta meg a napvilágot 1989. szeptember 21-én Floridában – és már egészen fiatalon megmutatkozott kivételes tehetsége. Öt évesen már színpadon szerepelt és nyolcéves korában már megírta első dalát, majd művészeti iskolákban tanult. Ezzel felhívta magára a figyelmet, és olyan floridai indíttatású – de országosan ismert rappereknek – mint pl. Diddy és Lil Wayne – írt szerzeményei kapcsán korán ismert lett.

Közben a neves The American Musical and Dramatic Academy-n énekesként és táncosként diplomázott, nagy sikerű tévés és színpadi produkciók létrejöttében vett részt.

A saját szólókarrier megalapozásosára azonban 2009-ig várnia kellett – augusztus 4-én jelent meg első kislemeze. Rotem, a hírneves producer fedezte fel, és egy másig nagy névvel: Fuegoval összeállva rap-ítette – vagyis repítette az új sztárt egyenesen a Billboard 100-as lista közepéig – majd két hónap múlva egészen az első helyre! Ami egy kezdőtől kiváló eredmény és biztató start volt – a többit pedig már mindenki ismeri: hat film, négy album – ezek mindegyike többszörös platina és mindenféle díjak birtokosa lett.

Így jutottunk el a most kiadott válogatásig, melyen az abszolút nagy slágerlista-vezetők mellett Derulo egy vadonatúj dallal is kényezteti a hallgatókat: a „Kiss The Sky” egy hangulatos, üde, fülbemászó, az énekeshez megszokott pörgős dal, ami egyértelműen a táncos bulik slágerévé válik.

 

Komlós József JR