Kezdőlap Rendőrségi hírek Keressük a garázdákat!

Keressük a garázdákat!

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A lakosság segítségét kérik a kecskeméti rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 03010/3437/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján Kecskeméten, a Csányi utcában 2016. augusztus 21-én 0 óra 30 perc körül előzetes szóváltást követően ismeretlen férfiak bántalmaztak egy nőt és egy férfit, aki ennek következtében a földre esett. A bántalmazás megakadályozására a nő ráfeküdt és testével próbálta védeni barátját, így a rúgások őt is érték. A bántalmazás követően az elkövetők elmentek a helyszínről. A sértettek könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az egyik férfi 170-180 centiméter magas, 30-40 éves, körszakállat visel, átlagos testalkatú és kopasz. Felül szürke színű „Leuge” feliratú pólót, alul fekete fehér terepmintás rövidnadrágot, valamint fekete papucsot viselt. Nyakában vastag ezüstláncot hordott az elkövetéskor.

A másik férfi 170 centiméter magas, 30-40 év körüli, sötét rövid hajú, körszakállat viselő, zömök testalkatú személy. Felül fehér színű pólót, alul  szintén fehér színű oldalzsebes nadrágot, valamint fekete papucsot viselt.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képeken látható férfiakat, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.