Kezdőlap Rendőrségi hírek Várjuk a jelentkezőket!

Várjuk a jelentkezőket!

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A Bács-Kiskun megyei toborzó csoport ezúttal Tompán várta az érdeklődőket.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2016. október 4-én – a Kiskunhalasi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály szervezésében – a tompai művelődési házban várta a határvadász-képzés iránt érdeklődőket. A szakemberek részletes tájékoztatást adtak a pályaalkalmassági követelményekről, a határvadász szolgálatellátásról és a rendőri hivatásról a megjelenteknek, akiknek több mint a fele jelentkezési egységcsomagot is kért.

 

A csoport tagjai legközelebb 2016. október 7-én a Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának épületében várják az érdeklődőket.

 

Továbbra is várjuk a jelentkezőket! Amennyiben szeretnének tájékoztatást kérni a határvadász-képzéssel kapcsolatban, forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt döntésük meghozatalához.