Kezdőlap Sport Az ausztrál Boyd Exell nyert

Az ausztrál Boyd Exell nyert

Az ausztrál Boyd Exell nyert, a második helyezett svéd Fredrich Persson, illetve a harmadik helyezett magyar Dobrovitz József és a negyedik ifj. Dobrovitz József előtt péntek este a svédországi Stockholmban. Az állatorvosi szemle nem alakult szerencsésen a magyarok számára, hiszen ifj. Dobrovitz József Conversano Cselentano nevű lovát kizárta a versenybíróság. A FEI fedett pályás világkupa 2. fordulója vasárnap folytatódik Stockholmban.

A Dobrovitzok előzetesen hirportálunknak elmondták, hogy a verseny előtt már a helyszínen nem volt lehetőség a gyakorlásra, száron futtatták meg a lovakat, s arra figyeltek, hogy le ne sérüljenek. A versenyzők számára pedig az a legfontosabb, hogy ki tudjanak a versenyen kívül minden mást kapcsolni, csak a versenyre koncentráljanak, s mivel a versenyek este kezdőnek meg, így ebben a napszakban ne legyenek fáradtak, ne veszítsék el koncentráló képességüket.

A FEI Fogathajtó Világkupa fordulókon a magyar versenyzők hivatalos kommunikációs partnere a Lovas Diadal Live TV, a Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakágának engedélyével. A rendezvény ideje alatt folyamatosan hírt adunk a verseny aktualitásairól. Frissítjük internetes oldalunkat, a tv.lovasdiadal.hu-t, valamint a Facebookon is elérhetik az aktuális információkat (lovasdiadallivetv.)

Elérhetőségeink: 06/70-606- 1221

Budapest, 2016. november 21.