Kezdőlap Események Kreatív támogatások a tetőfelújítóknak és -építőknek

Kreatív támogatások a tetőfelújítóknak és -építőknek

  1. november 7., Bóly – A technológiai fejlődéssel együtt a felhasználói igények is növekednek, ennek köszönhetően a gyártó cégeknek is fejleszteniük kell nem csak a termékeiket, hanem informatikai hátterű szolgáltatásaikat is.ATerránTetőcserép Gyártó Kft.olyan innovatív támogató megoldásokat kínál, amelyekkelsegítséget nyújtanak az építkezőkneka tetőépítéshez vagy -felújításhoz,valamint megkönnyítik a választást, hogy könnyebben tervezhessenek a várható költségekkel.Sok esetben a tetőfelújítást vagy -építést tervezők még megbecsülni sem tudják, hogy mennyibe fog kerülni az új tető. A Terrán tetőkalkulátor alkalmazás által a megközelítőleg kiszámítható termékköltség közelebb viszi a vásárlót a megfelelő megoldáshoz, azonban a pontos anyagszükséglet megállapításához mindenképp tanácsos szakember segítségét kérni. Nemcsak az összeg, hanem a látvány is segít a döntésben, amelyhez a Terrán Live Home mobilalkalmazásolyan vizuális segítséget nyújt, mintha élőben látnánk a házak tetejét.

 Az összetett, ám könnyen kezelhetőTerrán tetőkalkulátor alkalmazásban,a többlépcsős válaszadás után egy megközelítő tól-ig költséget kapunk. Ennek alapján már tisztábban látható, hogy a tervezett folyamat termékköltsége nagyságrendileg mennyibe kerülne, szakember segítségét kérve pedig pontos összeget kaphatunk, amivel már egyszerűbbé válik a tervezés és a döntés.

Terrán tetőkalkulátor példa egy átlagos méretű tetőhöz:

 

  • nyeregtető
  • 20m ereszhossz
  • 11m merőlegeshossz
  • 35 fokos hajlásszög
  • SYNUS Meggypiros cserép
  • meglévő tető felújítása
  • palatető felújítás
  • van kivitelező
  • ereszcsatorna is érdekes lehet
  • szarufa feletti tető hőszigetelés is érdekes lehet

A Terrán Live Home mobilalkalmazás segítségével,drónnal készített videófilm nézhető néhány referenciaépületről, amelynek olyan hatása van, mintha élőben látnánk az épületeket, ezzel könnyebbé válik a választás. Néhány egyszerű lépést követve, QR kód beolvasásával letölthető és telepíthető telefonra az ehhez szükséges Terrán mobilalkalmazás.Miután megnyitotta az alkalmazást,az őszi kiadványban (innen letölthető)videókamera jellel ellátott épületképek fölé tartva a telefont, a videó elindításával élvezhető a fantasztikus látványt nyújtó felvétel.

 

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. (www.terranteto.hu)

Mészáros Kálmán a mai Szlovákia területén lévő Negyeden 1920-ban kezdett el betonalapú cserépgyártással foglalkozni, a család 1947-ben a dél-baranyai, régi iparos hagyományokkal rendelkező, mára várossá fejlődött Bólyon telepedett le. Itt fia, Mészáros Vilmos vitte tovább a családi tevékenységet. 1997-ben lépett be a vállalkozásba a család harmadik generációja, ezzel egy időben indult el a gyors technológiai fejlődés is, mára a Terrán Kft. komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában egy gyárat működtet, a cégcsoport 2015-ös árbevétele 8,1 milliárd forint, az alkalmazottak száma 208 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik. A cég számos elismerést is magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíj, 2015-ben újra Construma díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíj, 2010-ben Business Superbrands, 2013-ban Magyar Termék Nagydíj és MagyarBrands díj – ez utóbbit 2014-ben, 2015-ben és idén ismét elnyerték, ezen kívül 2014-es év legsikeresebb üzleti márkája lett a TERRÁN.

További információk:

Terrán Kft. (www.terranteto.hu)

Tóth Szabolcs regionális marketing igazgató, +36-20/344-5188, e-mail: [email protected]

 B&D ComMedia Kommunikációs Iroda (www.commedia.hu)

Lakatos Eszter pr-főmunkatárs, +36-20/579-5920, e-mail: [email protected]