Kezdőlap Események Már csak két nap van hátra a Megyei Príma-díjak átadásáig

Már csak két nap van hátra a Megyei Príma-díjak átadásáig

A Megyei Príma Díjakat 2005 óta adja át minden évben a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezete a kultúra, a tudomány és a sport legjobbjainak . A megye vállalkozói által adományozott díj – hasonlóan a Demján Sándor által kezdeményezett országos Prima Primissima-díjhoz -, elindítása óta rendkívül sikeres, osztatlan elismerést szerzett.

Amint Weninger Richárdtól, a VOSZ megyei elnökétől megtudtuk, idén is minden a megszokott menetrend szerint történik. Szeptemberben kiválasztották a tíz kategóriagyőztest, az elmúlt hónapban lezajlott az internetes közönségszavazás, a múlt héten a VOSZ megyei elnöksége döntött a díjazottak személyéről – már csak a Príma-díjak nyilvános átadása van hátra.

A sokak által várt eseményre két nap múlva, a kecskeméti Sheraton Szállóban megrendezett díjátadó gálaesten kerül sor. A Príma-gálaest az évek során a megye vállalkozóinak legjelentősebb társasági eseményévé vált. Pénteken este több mint kétszáz vendég előtt bontják fel a nyertesek nevét tartalmazó, lezárt borítékokat. Ekkor derül majd ki, hogy kik vehetik át a három egymillió forintos Príma-díjat és a legtöbb szavazat alapján odaítélt közönségdíjat. Ugyancsak a Príma-gálaesten adják át a megyei Év vállalkozója-díjakat is, melyekkel a kiemelkedő üzleti teljesítményeket ismeri el a vállalkozók szövetsége.